Sztárok

Aleska diszkrét mellvillantása ritka pillanat

Aleska Diamond, vagy ahogyan már az utóbbi időben ismerjük, Sáfrány Emese egyáltalán nem a külsejével akarja magára felhívni a figyelmet, bármennyire dekoratív. Ez a fürdőruhás fotója igazi ritkaság.

Nehéz új életet kezdeni, pláne, ha szem előtt van az ember, de úgy tűnik, hogy Sáfrány Emesének ez nagyjából sikerült. Manapság egyáltalán nem a megjelenésével akar kitűnni, még ha ezekben a pólós szettekben ki is tűnik a tömegből.  

Megnézem
Összes kép (1)

Egykor azt vártuk tőle, hogy Aleska Dimondként inkább így szerepeljen, de ma már inkább csak fotózások kedvéért bújik mélyen dekoltált ruhákba.  

Aleska Diamondtól ilyen szexis tuhákat várunk el
Aleska Diamondtól ilyen szexis tuhákat várunk el

Sáfrány Emese viszont légtornászként domborít, terpeszt, tekeredik, és egyáltalán, mindent megtesz azért, hogy a bajnokságokon is jól szerepeljen. Mindenben a maximumot akarja nyújtani. 

Sáfrány Emese
Sáfrány Emese légtornászként már szép eredményeket ért el

Igaz, amikor fürdőruhát próbál, akkor egyből beugrik, miért is kérik fel modellnek a mai napig. Aleska dekoltázsa egy egyrészesben is látványos.

Sáfrány Emese ebben a fürdőruhában feltűnő jelenség
Sáfrány Emese ebben a fürdőruhában feltűnő jelenség

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top