Sztárok

Nem ismerném fel Sebestyén Balázst az utcán – mondja volt főnöke

Kezd személyeskedésbe átmenni a Reggeli Show körüli dráma. A Class FM tulajdonosa szerint nem ismerné fel az évekig neki dolgozó Sebestyén Balázst az utcán.

Sebestyén Balázs tegnap kifejtette: a bíróság döntése ellenére maradnak Reggeli Show, amíg fellebbezésüket elbírálják. Balázs számára már nemcsak jogi, hanem személyes és erkölcsi kérdéssé vált az ügy, amiért harcol, írja a Bors. Azonban “ha lesz jogerős bírósági ítélet, azt betartjuk, és kitalálunk más nevet” – fogalmazott a rádiós.

Nem ismerném fel Sebestyén Balázst az utcán - mondja volt főnöke

A lap elérte az ügy másik szereplőjét, a Class FM tulajdonosát, az amerikai üzletember Michael McNuttot. A befektető elmondta, nem lepte meg a bíróság döntése, és bízik benne, hogy Balázsék betartják a magyar törvényeket. Szerinte bebizonyosodott, hogy “Magyarországon egyetlen Morning Show van, mégpedig a Class FM-en”, amivel ők teljesen elégedettek.

McNutt kész évekig pereskedni a napindító műsor márkanevéért, melyet véleménye szerint Sebestyén Balázs “szakszerűtlen viselkedéssel” próbál megszerezni. A műsorvezetővel egyébként nincs beszélőviszonyban: “Nem vagyok kapcsolatban sem vele, sem a többi műsorvezetővel. Nem vagyok benne biztos, hogy felismerném az utcán, kivéve, ha műsorvezetőtársával, például Ferivel lenne. Kedvelem Ferit, és nincs semmi gondom Janival sem. Remélem, ők jól vannak” – fogalmazott McNutt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top