Sztárok

George Clooney francia hasonmása Philippe Bas, a Profilozók szereplője

A Profilozók csapata nagy népszerűségnek örvend már nálunk is, és ebben nagy szerepe van a főszereplőnek, Philippe Basnak is. Borostás, őszülő hajával többször George Clooney-hoz hasonlították már. Te mi gondolsz?

Őszülő haj, félmosoly, borosta, markáns szemöldök, sötét szemek – erről a rendezőknek többnyire George Clooney karaktere ugrik be először, kivéve talán a franciákat. Őket a Profilozók című sorozat sztárja, Philippe Bas ragadja meg.

h
Philippe Bas, a Profilozók sztárja

 

Néhány adat:
Philippe Bas 1973. október 31-én született Párizsban, korábban számos filmben is játszott, például a Gyere hozzám feleségül-ben (2000) Vincent Perezzel és az egyik legismertebb francia színésznővel, Audrey Tautou-val. A magyar közönség számára leginkább a AXN-en futó, Profilozók című sorozatból lett ismert, ahol 2012-ben jelent meg először mint Thomas Rocher parancsnok. Karakterével valami tipikus franciás báj, finomság és tisztelet uralkodik a sorozat minden epizódjában, még a legbrutálisabbakban is.
 

Azt mondják, Philippe a francia George Clooney, aki miatt a nők szívesen néznek filmeket, sorozatokat.

George Clooney és Philippe Bas hasonló karakterek szerinted?
George Clooney és Philippe Bas hasonló karakterek szerinted?

Mind filmbéli alakítása, mind pedig valós karizmatikus személyisége olyan erőt sugároz, hogy nehéz neki ellenállni. Az ideális férfi karakter megtestesítője, aki tiszteli a kollégáit és a nőket, lojális, őszinte, elszánt és kellően szerény.

Mit csinál egy igazi szívtipró, amikor nem a kamerák előtt áll?

Philippe Bas a magánéletében izgalmas ember: imádja a japán kultúrát és a szuperhősöket. Rengeteget edz, fut, karatézik, és szenvedélye az MMA-meccsek követése. Az edzések pedig meg is látszanak rajta. 

h
Philippe Bas nem hiába edz

Azt vallja, hogy a rendszeres sport segít fenntartani az egyensúlyt a forgatások és a magánélete között. Kinézete mellett nagyon ügyel az egészségére is, komoly diétát követ. Instagram-oldalán rendszeresen posztol, nemcsak magánéleti pillanatairól, hanem a Profilozók előkészületeiről is, például amikor épp sminkelik, vagy amikor a soron következő epizód forgatókönyvét olvassa. Imádja az állatokat, főképp a vadmacskákat, egyik legjobb barátja egy fiatal oroszlánkölyök. Mindemellett lenyűgözik a tetoválások, amelyekből maga is visel jó néhányat.

Na, szerinted George Clooney fiatalabb kiadása, vagy te nem látsz hasonlóságot?

g
Az 56 éves George Clooney és a 44 éves Philippe Bas
f
Clooney vs. Bas
k
Philippe Bas és George Clooney

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top