Sztárok

Brutál: Cinthya Dictator ijesztő volt Marilyn Manson koncertjén

Az extravagáns énekesnő újra és újra meglepi rajongóit – Marilyn Manson koncertjén újra előkerült a brutális kontaktlencse, és az öltözéke sem volt éppen hétköznapi.

Nyár van – fesztiválok és koncertek százait rendezik Budapesten és környékén. Cinthya Dictator egyik legjobban várt fellépője Marilyn Manson volt, aki tegnap fenomenális koncertet adott a Budapest Parkban. A sztárfotós már órákkal a koncert kezdete előtt a helyszínen volt, hogy első sorból bulizhasson kedvence dalaira. A fellépéshez természetesen egy extravagáns kollekció is dukál, Cinthya ruhatárából előkerült a csipke és a Story Gálán is viselt vámpíros kontaktlencse is

Cinthya az egyik legjobb barátjával mulatott a koncerten
Cinthya az egyik legjobb barátjával mulatott a koncerten

Cinthya most nem Varga Viktorral partizott, hanem a legjobb barátjával ment a koncertre. A fiatalok magánéletét nehéz nyomon követni, az utóbbi időben nem is nagyon szerepeltek együtt. Azt mondják, minden rendben közöttük, sikerült rendezni a múltbéli félreértéseket, és nemrég újra összeköltöztek.  Viktor pedig egy reggeli műsorban azt mondta, feleségül akarja venni szerelmét, bár eljegyzési gyűrűt egyelőre nem látunk Cinthya ujján. Az mindenesetre biztos, hogy a fotósnak tanuló lány nem kedvese farvizén szeretne evezni, hiszen Cinthya nemrég arról vallott, végre megtalálta azt a hivatást, amelynek hódolni szeretne egész életében.

Viktor és Cinthya együtt járták a dzsungelt
Viktor és Cinthya együtt járták a dzsungelt
Fotó: instagram/vargaviktorv

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top