Sztárok

Vizes vb: Ők a magyar vízilabda-válogatott szingli sztárjai

Bár a férfi vízilabda-válogatott játékosainak nagy része már régóta kapcsolatban él, akadnak olyanok is, akik eddig nem találták meg a nagy Őt. Az biztos, hogy a vb-n való jó szereplés nem válik hátrányukra. Ők a pólóválogatott szingli sztárjai!

Bár nők százai rajongnak értük, ők még mindig nem találták meg az igazit. A vizes vb-re keményen edzettek, most csak erre koncentrálnak, de a (reméljük) sikeres versenysorozat után jöhet egy kis lazítás. Lányok, figyelem, mindkét fiú iszonyatosan jó parti!

A 27 éves Erdélyi Balázs Egerben kezdett vízilabdázni, majd egy amerikai kitérő után ismét hazatért szülővárosába.

A budapesti lányok nagy örömére az ősszel kezdődő szezonban már egy fővárosi csapatot, az OSC-t erősíti.

Balázs fiatal kora ellenére elképesztő sikereket ért el: amerikai évei alatt kétszer is a bajnokság legjobb játékosának választották, és 2010 óta – kisebb megszakításokkal – a válogatott tagja. Bazsi, ahogy a barátai hívják, egyébként 196 centi magas, szóval a magassarkú is állandó kellék lehet mellette.

Balázs a Burj Khalifa tetején
Balázs a Burj Khalifa tetején
Fotó: instagram/ebalazs9

A 30 éves Hárai Balázs az Eger vízilabdázója, és egyben a magyar bajnokság egyik legjobb centere. 202 centi magas és 113 kiló, de a méretei ellenére az egyik legszerényebb, legkedvesebb játékos. Szeret horgászni, és bírja a focit is, persze az örök kedvenc mindig a vízilabda marad. “Pufi” többszörös magyar bajnok és kupagyőztes, emellett pedig ott díszeleg a vitrinben egy világbajnoki aranyérem is. Egymás után kétszer választották az év legjobb vízilabdázójának. Balázsnak van egy nagyon cuki unokahúga, akivel rengeteg fotót posztol – hát elolvadtunk, na… 

“Pufi” az unokahúgával cukiskodik
Fotó: instagram/puufi12

A 13 fős keretből csupán ők ketten egyedülállók, a többiek vagy kapcsolatban élnek, vagy már házasok, és családjuk van. Íme, az előbbi kategória. 

Manhercz Krisztián mindössze 20 éves, de máris hatalmas sikereket tudhat magáénak. Sokáig nem volt párkapcsolata, de pár hónapja összejött barátnőjével, Bogival, akivel nagyon boldogok együtt. 

Manhercz Krisztián és Bogi a Balaton partján
Manhercz Krisztián és Bogi a Balaton partján
Fotó: instagram/mosonyiboglarka

Vámos Marci fiatal kora ellenére a válogatott legjobb játékosa. A jobbszélső pólós és barátnője, Kinga kiskoruk óta ismerik egymást, de csak három éve jöttek össze. Igaz, távkapcsolatban élnek, hiszen Marci Szolnokon játszik, Kinga pedig Budapesten tanul, de ez nem gyengíti meg a harmóniát köztük. 

Marci és Kinga Cipruson nyaraltak a riói olimpia után
Marci és Kinga Cipruson nyaraltak a riói olimpia után
Fotó: instagram/vamosmarci

A vízilabda-válogatott újonca, Zalánki Gergő már az első évben letette névjegyét a nemzeti csapatban. Barátnőjével öt éve van együtt, Eszter minden meccsén a helyszínen szurkol.

Nagy Eszter és Zalánki Gergő (Fotó: Birton Szabolcs és Dobos Sándor/Waterpolo.hu
Nagy Eszter és Zalánki Gergő (Fotó: Birton Szabolcs és Dobos Sándor/Waterpolo.hu

Török Béla jelenleg a BVSC játékosa, de Szegeden nevelkedett, és ott is járt egyetemre. Így ismerte meg párját, Helgát, akivel évek óta együtt vannak. 

Török Béla és párja Helga
Török Béla és párja Helga

A következő játékosok mindegyike évek óta házas, és legtöbbjük már nagycsaládos. 

Decker Attila 2016 óta a Honvéd csapatát erősíti. Nagyon fiatalon, mindössze 20 évesen, 2009-ben vette feleségül párját, Adriennt. Mellesleg a testvére, Decker Ádám is a válogatott tagja.

Decker Ádám jelenleg Egerben játszik, és 4 éve tagja a nemzeti csapatnak. Nemrég született meg második gyermeke, akit már meg is mutatott a rajongóinak.

A 26 esztendős Mezei Tamás a Honvédban kezdte pályafutását, és több váltás után, 2014 óta a Szolnok játékosa, a csapattal idén Bajnokok Ligáját is nyert. Tamás a győzelem utáni hétvégén házasodott meg. 

Mezei Tamás a Magyarország - Horvátország mérkőzésen (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)
Mezei Tamás a Magyarország – Horvátország mérkőzésen (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Nagy Viktor, mindenki kedvence évek óta házas, felesége, Blanka két gyermeket szült neki: Sámuel 7, Olívia pedig 5 éves. 

Vizes vb: Ők a magyar vízilabda-válogatott szingli sztárjai

Gór-Nagy Miklós jelenleg az OSC csapatának tagja, 12 éve magyar válogatott. 2008-ban vette feleségül párját, Klárát, és azóta két gyermek büszke édesapja: Gordon 2012-ben, Abigél pedig 2014-ben született. 

Vizes vb: Ők a magyar vízilabda-válogatott szingli sztárjai

Hosnyánszky Norbi olimpiai és világbajnok sportoló, az ismert szépségkirálynőt, Dammak Jázmint vette feleségül, egy gyermekük született, Zalán

Hosnyánszky Norbert és Dammak Jázmin (Fotó: Besenyei Gergely)
Hosnyánszky Norbert és Dammak Jázmin (Fotó: Besenyei Gergely)

Varga Dénes, a válogatott csapatkapitánya két kisfiú büszke apukája: Bendegúz 4, Vince pedig 1 éves. A 193 centis vízilabdázó boldog házasságban él feleségével, Varga-Veres Ágnessel, aki szerepelt a legszexibb sportolófeleségek között. 

Varga Dénes és felesége Ágnes (Fotó: vlv.hu)
Varga Dénes és felesége Ágnes (Fotó: vlv.hu)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top