Sztárok

Alig bír járni Som Lajos

Hetek óta kórházban ápolják Som Lajost, a Piramis együttes legendás basszusgitárosát, aki egy korábbi sérülés miatt szinte egyáltalán nem tudja használni jobb lábát.

Lassan öt éve, hogy súlyos sérülést szenvedett Som Lajos, mikor megtámadták, és kirabolták a lépcsőházban, amint hazafele tartott. “A lábam még a lépcsőn volt, amikor a fickó hátulról lerántott, és ahogy földet értem, teljesen kifordult. Azóta szenvedek vele, de ilyen ramaty állapotban még nem voltam. Idegesít, de nem hagyom magam” – mondta a zenész a Blikknek.

Alig bír járni Som Lajos

“Egyik nap arra ébredtem, hogy nem működik a jobb lábam, de nem akartam rögtön dokihoz menni. Azt gondoltam, elmúlik – meséli Som Lajos. Végül felesége unszolására orvoshoz fordult, és be is feküdt a kórházba. – Miután a fizikai állapotomat felmérték, olyan radikális gyógytornát írtak elő, hogy most is azért ülök itt egy helyben, mert csillagokat látok az izomláztól.”

“Nyugalmas kórterembe kerültem. Hatan vagyunk itt, de békén hagynak. A feleségem és az anyám pedig ellátnak minden jóval” – zárta a hatvankilenc éves zenész, aki, ha minden jól megy, a héten hazamehet a kórházból.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top