Sztárok

Kulcsár Edina szexi képpel kedveskedik szerelmének

Kulcsár Edina nagyon szorgalmasan kezeli a közösségi oldalait, így a követői benézhetnek a kulisszák mögé. Ma például egy fotózásról posztolt, ahol csak egy melltartó volt rajta.

Kulcsár Edina egy ideig nem posztolt egész alakos képeket, hiszen ahogy ő is mondta, az utóbbi időben feljött rá pár kiló. Most viszont mindenkit megnyugtatott, újra edz, és odafigyel a táplálkozásra, így visszanyerte régi alakját. Ez pedig már meg is mutatta követőinek, mindjárt egy olyan kép formájában, ahol egy szál melltartóban pózol. 

Kulcsár Edina nagyon jó formában van
Kulcsár Edina nagyon jó formában van

A műsorvezető szerelmének, Csutinak szeretett volna egy szexi képpel kedveskedni, de folyton elviccelte. “Alapvetően Csutinak szerettem volna egy »szexibb« képet készíteni, de annyira vicces volt a szituáció, hogy egyfolytában elnevettem magam, így inkább egy sima, jó hangulatú képre sikeredett” – írta a fotóhoz Edina, aki nemrég arról nyilatkozott nekünk, miért osztja meg a mindennapjait a követőivel.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top