Sztárok

Üveglakodalom: Schobert Norbi újra elveszi Rékát, ha bele tud fogyni régi öltönyébe

Tizenötödik házassági évfordulójuk alkalmából újra hűséget fogad egymásnak Schobert Norbi és Rubint Réka. A gyűrű új lesz, a ruha a régi.

A romantika jegyében telik a nyár a Schobert-házaspárnál. Norbi első randijuk helyszínén kérte meg újra Réka kezét, hogy így ünnepeljék tizenötödik házassági évfordulójukat, vagyis az üveglakodalmat.

Üveglakodalom: Schobert Norbi újra elveszi Rékát, ha bele tud fogyni régi öltönyébe

Schobert Norbi anno nem tudott jeggyűrűt venni Rékának, ám most ezt is bepótolják. “Már 2001-ben kinéztük ezt az ékszert, de akkor nem jött ki úgy a lépés, hogy megvegyük, most viszont sikerült. Ezzel a gyűrűvel kértem meg a kezét születésnapján annál a visegrádi játszótérnél, ahol először találkoztunk. Ez egy párizsi ékszer, négyféle aranyból, fekete, fehér, sima és rozé” – magyarázta a fitnesszguru a Blikknek.

Szeptember elején jön el újra a nagy nap, Norbi pedig elhatározta, csúcsformába akar kerülni az esküvőre. “Egy krémszínű ruhát viseltem 2002-ben az esküvőn, elhatároztam, hogy ugyanebben mondom ki az üveglakodalmunkon Rékának az igent. Akkor, 31 évesen 70 kilósan nősültem, most a 47.-be lépve már 75 kiló vagyok. 8-10 éve hagytam abba az aktív edzősködést, az ez idő alatt felszedett pluszkilókat szeretném leadni” – fogalmazott az edző.

Rubint Réka tavaly a Facebookon vallott szerelmet Norbinak, most pedig szűk családi és baráti körben mondhatja ki a pár újra a boldogító igent.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top