Sztárok

Nádai Anikót először visszautasította a szerelme

Nádai Anikó olyan történetet mesélt el Garami Gábornak az új párjáról, amit eddig még soha sehol nem mondott el.

Nádai Anikó Garami Gábor vendége volt a Potyautasban. Mesélt válásáról gyermeke apjától, amit nem élt meg viharosnak. Azt tartotta a legfontosabbnak, hogy a gyerekük ne sérüljön. Külön odafigyelt arra, hogy soha ne hagyja el olyan a száját a kisfia előtt, hogy ő nem szereti már az apját. És azt is leszögezte neki, hogy mindkét szülőjénél otthon van, és mindketten ugyanúgy szeretik.Patrik egyébként nagyon szereti az apja új barátnőjét Vikit és a gyerekeit is, aminek Nádai Anikó kifejezetten örül, hiszen a fia az apjánál is szeretetben tölti a napjait.

Nádai Anikó az új párjával való megismerkedéséről is mesélt. Régebben már találkoztak egyszer, de az egyáltalán nem volt romantikus. Egy moziban történt, Anikónak megtetszett a férfi, és kezdeményezésképpen megkínálta a pattogatott kukoricájából, de a férfi nem kért belőle. Anikó ezen kiakadt, elutasításnak vette. Amikor újra összetalálkoztak, akkor viszont már másképp alakultak a dolgok.

A teljes videót itt tudod megnézni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top