Sztárok

Vizes vb: Kozma Dominik az új Kenderesi Tomi – fenomenális nyilatkozatok

A vizes vb egyik legnagyobb meglepetésembere, Kozma Dominik nevét örökre megjegyezzük – frappáns nyilatkozatain a hasunkat fogva nevetünk. Tudja ezt még überelni?

Van, aki zavarba jön tőle, és van, akit doppingol az az elképesztő hangulat, amellyel a Duna Aréna közönsége fogadja a magyar úszókat. Kozma Dominik az utóbbiak közé tartozik, ő a vizes világbajnokság minden pillanatát élvezi. Laza stílusával, vicces szólásaival és kitartó munkájának köszönhetően egy csapásra közönségkedvenc lett.

Vizes VB: Kozma Dominik Aurelióval helikopterezik

Doma – ahogy a barátai szólítják – 200 méter gyorsúszásban a hatodik helyen végzett, előtte 1 nappal pedig hatalmas bravúrt végrehajtva a 4×100-as gyorsváltóval világbajnoki bronzérmet szerzett. Zseniális nyilatkozata azóta már szállóigévé vált: “Itt csak az marad talpon, akinek van a gatyájában valami. Mi pedig bebizonyítottuk, hogy nálunk kevés embernek van itt most nagyobb” – mondta. 

Ezután már nem volt megállás, Domát felkapta a net, és mémek ezrei készültek a vicces elszólásból. Persze,nem gondoltuk, hogy ez ennyi volt, a 200 méter gyorsúszás elődöntője után után újabb vicces komment érkezett tőle. “Jézusom. Imádom. Bárcsak sose lenne vége. Zseniális a közönség. Nem hagynak mást úszni, csak minket. Jóóóó’ teszik” – kezdte az M4 Sport kamerája előtt a 26 éves sportoló, aki azt is elmondta, igyekezett saját ritmust úszni. “Próbáltam az elejét jobban elkezdeni, mert tudtam, hogy mellettem el fogják kezdeni, de mégis lazán maradni. Van még benne, majd meglátjuk, mi lesz” – mondta és azt is elárulta, mi lesz a taktika. “Taktika ugyanez, tapadunk és nyerünk!” 

Vizes VB: Kozma Dominik Aurelióval helikopterezik

A 200 méter gyorsúszás döntője után Molnár Mátyás vendége volt. “A tűz meg is volt bennem – úgy érzem, hogy elkezdtem rendesen. Az első 50 már világbajnoki részidőn belül volt, majd jön a második, még 4 verseny, és megvagyunk” – mondta Doma a riporternek, aki már alig bírta visszafogni a nevetést. “Az utolsó forduló energiafröccsével le is bombáztam a testemet rendesen. Onnantól csak visszafele mentem, vagy az életemért küzdöttem.” Molnár Mátyás reakciója megfizethetetlen! 

Vizes VB: Kozma Dominik Aurelióval helikopterezik

Végül Cseh Lacinak is üzent Kozma Dominik. “Mondtad Lacinak, hogy meg fogod dönteni az országos csúcsát?” – szólt a riporter kérdése. “Persze, de hát már tegnap is. Na jó, tavaly is mondtam, csak nem sikerült. Hát tudta ő, hogy meglesz ez, már rég lemondott róla!” Az újabb kérdésnél már mindenki nevetett: ,,Világcsúcsrészidőn belül kezdtél…” “Fújták volna le ott, nem?” – hangzott a válasz Dominiktól. 

 Az úszó egyébként celeb barátokkal is büszkélkedhet, hiszen VV Zsoltival gyerekkori haverok, így a szűk baráti körébe Aurelió is beletartozik. “Amikor kijöttem a villából, Zsolti mutatta be nekem Dominikot. Ők együtt nőttek fel, Zsolti barátai pedig az én barátaim is lettek. Nagyon nagy állat egyébként Doma, igazi hangadó, általában nem sok emberrel találkozom, aki akkora hangulatfelelős, mint én. Mindenhez van valami dumája, nem szeret halkan beszélni. Sok közös sztorink van, ő volt például az, aki megmutatta, hogy nem csak én tudok helikopterezni. Egy ritka jólelkű és segítő­kész, vagány gyerek, klasszikus csávó” – mondta a Borsnak a VV-hős.

Vizes VB: Kozma Dominik Aurelióval helikopterezik

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top