Sztárok

Először beszéltek apjuk haláláról Somló Tamás ikerfiai

Somló Tamás halála óta először beszéltek édesapjukról a zenész ikerfiai, Dani és Pali. Többek között arról nyilatkoztak, hogyan dolgozzák fel édesapjuk hiányát, és hogyan emlékeznek Tamásra a mindennapokban.

A napokban volt egy éve, hogy Somló Tamás eltávozott az élők sorából. A legendás zenész régóta betegeskedett már, halála mégis mindenkit megrázott. Dr. Bródy Andrea, Somló Tamás testvére megdöbbentő részleteket árult el a zenész betegségéről, viszont a családja eddig nem beszélt halálának körülményeiről és az azóta tartó időszakról. Tamás fiai, Dani és Pali törték meg a csendet. 

A betegsége alatt sem hagyta el magát
A betegsége alatt sem hagyta el magát

“Édesapánk nem hirtelen ment el, bizonyos fokig lelkileg is fel tudtunk készülni a legrosszabbra –kezdte Dani a BEST magazinnak. – Azt ugyanis nem tudja senki, hogy hat évig volt beteg, ami egy ilyen súlyos kórnál elég hosszú idő. De apa ugyanúgy élte az életét, mint előtte, egyáltalán nem adta meg magát. Csak az utolsó stádiumban változott a helyzet, amikor már sajnos tényleg nem tudott, és mi sem tudtunk mit tenni…”

“Iszonyatosan rossz nélküle, és nagyon sokszor kikérném a tanácsát, de el kell fogadnunk, hogy erre már nincs lehetőség. Folyamatosan dolgozzuk fel a hiányát, de sosem lesz olyan, amikor azt mondhatjuk, hogy na, most már végleg sikerült…” – mondta Dani, aki kitért arra is, hogy ők segítenek a történtek feldolgozásában kishúguknak, Lillynek. 

Először beszéltek apjuk haláláról Somló Tamás ikerfiai

További részletek a ma megjelent BEST magazinban!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top