Sztárok

Ez a magyar szépségkirálynő még okos is! Doktor lett Özer Nóra!

Jogi diplomát szerzett a Nemzet Szépe verseny tavalyi győztese, Özer Nóra. A fiatal lány az elkövetkező években ügyvédjelölt lesz, és részben külföldön tervezi a jövőjét.

Szeretjük azt hinni, hogy a szép lányok buták, és a természet így kiegyenlíti a nők közötti különbségeket. Özer Nóra azonban rácáfol ezekre a sztereotípiákra, ő bizony gyönyörű, és ugyanakkor az esze is a helyén van, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy most szerzett jogi diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. A lány egy évvel ezelőtt úgy nevezett be a Nemzet Szépére, hogy tudta, a verseny idején javában zajlik majd a vizsgaidőszak, de ez sem tántorította el, sőt extra lendületet adott neki.

Ez a magyar szépségkirálynő még okos is! Doktor lett Özer Nóra!

“Korábban is követtem a szépségipart, a trendeket, a versenyeket, csináltattam képeket magamról, de azért nem indultam sehol, mert kívülről úgy tűnt, hogy előre megválasztják a győzteseket. A Nemzet Szépe ilyen szempontból teljesen más: értékeket közvetít, a természetességre helyezik a hangsúlyt, szilikonos lányok például nem is nevezhetnek – nyilatkozott Özer Nóra. – Vallom, hogy arra van időnk, amire szánunk. Mostantól három évig ügyvédjelölt leszek, és bár középfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem, szeretnék egy időre kimenni Londonba, hogy fejlesszem a nyelvtudásomat” – mesélte Nóra a nlcafe.hu-nak. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top