Sztárok

Törőcsik Dani: A sorozat óta rájöttem, kik az igazi barátaim

Törőcsik Danit az Éjjel-nappal Budapestből ismerte meg az ország. Három hete végleg kilépett a sorozatból, hogy új életet kezdjen Hamburgban: tetoválóként fog dolgozni egy nagyon népszerű szalonban.

A szexi sorozatsztárt eddig sokan csak az Éjjel-nappal Budapest Kristófjaként ismerték, nem tudják azonban, hogy elismert tetoválóművész. Törőcsik Daninak Budapesten van egy szalonja, amely már a sorozat alatt is megvolt. Most viszont új fejezet kezdődik az életében, hiszen munkát kapott Hamburgban. 

Hogy jött a megkeresés? 

Először vendégtetováló voltam Hamburgban, egy igen népszerű szalonban. Amikor lejárt a “próbaidőm”, felkértek, hogy maradjak hosszabb időre. Nyilván nehéz lenne, sőt gyakorlatilag kivitelezhetetlen a sorozatot és a tetoválást együtt csinálni, főleg ilyen távolságban, ezért utóbbi mellett döntöttem. Hívtak több helyre is Spanyolországban, de a németek habitusa és életstílusa sokkal közelebb áll hozzám. 

Mit csinálsz, mióta kiléptél a sorozatból?

Leginkább pihenek. A Kanári-szigeteken voltam egy ideig, ott is tetoválgattam, de alapvetően nem ezért mentem ki. A héten megyek haza, aztán szeptember végéig maradok, és utána költözök. Nagyon várom már!

Mióta kilépett a sorozatból, sokat pihen
Mióta kilépett a sorozatból, sokat pihen
Fotó: Facebook/Dániel Törőcsik

Mire emlékszel vissza a legszívesebben? 

Sok pozitív élményt hozott számomra a sorozat, rengeteg jó barátra leltem, és sok kapcsolatot építettem az 5 év alatt. Szóval sok a pozitívum, de azért negatívum is akad bőven…

Mire gondolsz?

Mint említettem, sok barátot szereztem, de a nagy részük lemorzsolódott, ahogy kiderült, hogy nem szerepelek már az Éjjel-nappal Budapestben. Jó lecke volt, kiderült, ki az, aki ilyenkor is mellettem áll, és kik az érdekemberek a környezetemben. 

Sokan nem tudták róla, hogy az Éjjel-nappal Budapest mellett tetovál
Sokan nem tudták róla, hogy az Éjjel-nappal Budapest mellett tetovál
Fotó: Facebook/Dániel Törőcsik

Viszont az igaz barátaid melletted maradtak… Milyen lesz itthon hagyni őket és a családodat?

Szerencsére mindenki mellettem áll, és támogatnak a terveimet illetően. Új közeg, mindenképp egy új szituáció, amibe bele kell szoknom, de nem hiszem, hogy problémát okoz majd. Már többször jártam Hamburgban, vannak kint ismerőseim, ami talán megkönnyíti az első pár hónapot. Nem az anyanyelvem, szóval mindenképp furcsa lesz, de megoldom. 

El tudod képzelni, hogy akár életed végéig külföldön élj? 

Egyelőre nem. Az úgy mehetne, hogy havonta hazajövök, de ez is attól függ, hogy hol kötök ki. Az, hogy kint letelepedjek, nem szerepel a terveim között. Addig ütöm a vasat, amíg forró, és majd ha úgy gondolom, illetve az életem is úgy alakul, hazajövök. Nem tudom elképzelni, hogy a családomat évente egyszer lássam, de a barátaimmal is ugyanígy vagyok. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top