Sztárok

Friss hírek érkeztek Rékasi Károly balesetének két éve húzódó vizsgálatáról

A szerencsétlenségben érintett autós nem túl együttműködő, hol elismeri, hol tagadja a felelősségét.

Rékasi Károly még 2015 júniusában szenvedett balesetet motorjával, de az ügye még mindig nem zárult le. A balesetben érintett autós ugyanis nem túl együttműködő, és gátat szab az ügy gyors lezárásának – írja a Blikk.

A színész azt mondta a lapnak, hogy a balesetet okozó autós egyszer elismeri a történteket, máskor meg visszavonja a beismerő vallomását. A rendőrség megerősítette, hogy még mindig folyik a nyomozás.

Rékasi Károly igyekszik nem foglalkozni mindezzel, inkább arra koncentrál, hogy hetente többször rehabilitációs gyógytornára jár, és konditeremben erősíti az elsorvadt izmait. Azt mondja, nem azért csinálja, hogy jobban nézzen ki, hanem hogy újra teljes erővel dolgozhasson. 

A színész 2015. június 30-án szenvedett motorbalesetet, amely során boka-, medence- és combcsonttörést, valamint fejsérülést szenvedett. A Barátok közt sztárját a Honvédkórház baleseti sebészeti osztályán ápolták. Balesete után három héttel, július 19-én hagyhatta el a kórházat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top