Sztárok

Iszak Eszti a VIVA megszűnéséről: “Rengeteg emlék kavarog most bennem”

Múlt héten bejelentették, hogy októberben megszűnik a VIVA TV, és egy másik csatornán megy tovább a formátum – ez egy korszak végét jelenti. Iszak Eszti hét évig dolgozott a zenetévénél, érzéseiről beszélt az NLCafe.hu-nak.

A VIVA több, mára országos hírnevű műsorvezetőt adott a közönségnek. A népszerű magyar zenecsatorna szárnyai alól indult el Steiner Kristóf, Lilu, Sebestyén Balázs és Iszak Eszti is. Tizenhat éven keresztül a VIVA volt az első számú magyar zenecsatorna, egy héttel ezelőtt azonban bejelentették, hogy a csatorna hazai zenei tartalmait átköltöztetik a magyar MTV-re. Ennek kapcsán nosztalgiáztunk Iszak Esztivel, az RTL Klub legújabb műsorvezetőjével.

Stíluskalauz forgatás Zolival???? #RtlKlub #Stiluskalauz #shooting #forgatas #tvpresenter

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

“Novemberben lett volna kerek hét éve, hogy elkezdtem dolgozni a VIVA-nál, rengeteg emlék kavarog most bennem. Nagyon sokat jelentett nekem ez az időszak, életem egyik  legszebb korszaka volt, a csatornánál valódi kis családdá váltunk. Rengeteg embert ismerhettem meg, akik hatással voltak rám, és annyi élménnyel gazdagodtam, amit lehet, más egy élet alatt sem él át. A személyiségemre is és főleg a munkámra volt nagyon nagy hatással ez a hét év, hiszen itt válhattam igazi gyakorlott képernyőssé. Mindeközben bizakodóan nézek az elkövetkezendő időszak elé, hiszen az új formátum is nagyon izgalmasnak ígérkezik” – mesélte a műsorvezető.

Eszti mosolyogva és kicsit elérzékenyülve mesélt nekünk első Comet-gálájáról, amely élete addigi legnagyobb kihívása volt. “Emlékszem, mielőtt megkezdődött az élő közvetítés, annyira izgultam, hogy majdnem rosszul lettem. Amikor már a színpad mellett álltunk, és kezdődött az élő közvetítés, vettem egy nagy levegőt – és hirtelen szétpattant a hátamon a ruha. Miközben sétáltam fel a színpadra, a stylist lépcsőről lépcsőre varrta rajtam össze a ruhát. Akkor már tényleg annyira izgultam, hogy csak nevetni kezdtem az egész szituáción, és a mai napig életem egyik legpozitívabb élményeként őrzöm. Ezután remekül sikerült a show, én pedig ezelőtt sose voltam annyira felszabadult színpadon, mint akkor” – nosztalgiázik Iszak Eszti.

Ez alatt a hét év alatt rengeteg műsort vezetett Eszti, és mindmáig vannak olyan helyzetek, amelyekre nevetve emlékszik vissza: “Sosem fogom elfelejteni, amikor az »Interaktív« stúdiója megújult. Fluor Tomival kaptunk egy kalapácsot, majd szétvertük az addigi díszletet, ezzel helyet adva a mai napig használt látványvilágnak. Ez volt az egyik kedvenc napom a VIVA-nál, de azt se fogom elfelejteni soha, amikor a »Stáb a tanyán«-nal lassítva forgattunk verekedést. Szerintem azóta se nevettem annyit, mint akkor.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top