Sztárok

Gryllus Dorka végleg hazaköltözik

Gryllus Dorka az utóbbi években szinte csak nyaralni jött haza Németországból, most azonban úgy tűnik, végleg Budapesten marad.

Gryllus Dorka azt mondja, szereti Berlint, és már azt is az otthonának tekinti, de nincs még egy hely, ami Budapesthez hasonlítható. ,,Amikor itthon kiszállok a repülőből, mindig megnyugszom. Csak beleszagolok a levegőbe, és máris tudom, jó helyen vagyok” – kezdte a színésznő a BEST-nek.

Dorka harmincévesen, nyelvtudás nélkül ment ki Berlinbe, tulajdonképpen szerencsét próbálni. “Szakmailag nem ott tartottam, ahol szerettem volna. Filmeket akartam forgatni, és erre Németországban több lehetőségem adódott. Egyértelmű volt hát, hogy menni kell.”

Ennek ellenére a színésznő örül, hogy a kisfia végül Magyarországon született, és úgy alakult, hogy itt is nő fel. Amikor összejöttek Simon Kornéllal, megpróbálták, hogy Berlinben kezdjék el közös életüket, de végül kiderült, hogy nem fog menni. “Ez kellett ahhoz, hogy Kornél is sikeres legyen a szakmájában, amitől én is boldogabb lettem” – nyilatkozott Dorka. 

Folytatás a ma megjelent BEST magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top