Sztárok

Wow! Lilu új külseje brutálisan szexi

Lilu szeret kísérletezni a külsejével. Sokféle öltözködési stílust kipróbált már, most pedig úgy döntött, levágatja a haját. És milyen jó döntés volt!

A műsorvezető élvezi a nyarat! Rengeteget van a vízparton és a családjával – legutóbb például megmutatta, milyen egy Lilu-féle fejesugrás, ami elég jól sikerült. 41 évesen is bombaformában van, ezt mutatja, hogy milyen büszkén pózol bikiniben. Most pedig ismét változtatott a megjelenésén: rövidebbre vágatta a haját, ami, valljuk be, ebben a hőségben rendkívül praktikus, ráadásul nagyon jól áll neki. 

“Megint rövidebb lett a hajam…és úgy szeretem..csak úgy repked” – írta a fotóhoz a Keresem a családom műsorvezetője, persze a bókok sem maradtak el. “Wow, dög!” – ez és ehhez hasonló kommentek érkeztek a követőktől, sokan pedig Lilu szoknyája felől is érdeklődtek. Nos, megállapíthatjuk, hogy a műsorvezető nagyon jó formában van!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top