Sztárok

Ördög Nóra viccesen köszöntötte fel Nánási Pált

44 éves lett Ördög Nóra férje, Nánási Pál. A házaspár a fővárostól messze ünnepelte a születésnapot, a műsorvezető meglepte szerelmét, és kiszakította a szürke hétköznapokból.

Ritkán kirándul kettesben Ördög Nóra és Nánási Pál, de a különleges nap alkalmából most ezt is megtehették. A műsorvezető férje ugyanis ma ünnepli 44. születésnapját. A Nánási család nemrég több mint egy hónapot töltött Ázsiában, ott forgatták ugyanis a nemsokára képernyőre kerülő Ázsia Expresszt, aminek Nóra a műsorvezetője. Nemrég kiderült az is, hogy Nóri egy új műsort is megkapott, így rengeteg munkája van, ami kevés szabadidőt eredményez. Kihasználva a ritka alkalmak egyikét, elindultak egy biciklitúrára, amit Pali kapott a születésnapjára a feleségétől. 

Ördög Nóra így köszöntötte fel Nánási Pált

Nóri elképesztő humora a rajongóit is megnevettette. Megszerkesztett egy képet, amivel azt üzeni: ,,Felköszöntöttem Palt”. Na jó, ennél viccesebb dolog ma már tuti nem történik, amit a követők is hangoztattak a fotó alatt.

Mi is boldog születésnapot kívánunk Nánási Pálnak!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top