Szomorú esemény vetett véget Kulcsár Edina nyaralásának

nlc | 2017. Augusztus 21.
Kulcsár Edina és szerelme, Csuti spontán nyaralásra indultak Horvátországba, de egy szomorú esemény miatt előbb haza kellett jönniük...

Szomorú eseményről adott hírt Kulcsár Edina a közösségi oldalán. Ahogy eddig, most is őszintén nyilatkozott a Facebookon a műsorvezető, hiszen számára fontos, hogy a rajongói ne csak az élete csillogó oldalát lássák. Edina pénteken posztolt arról, hogy a szerelme, Csuti egy spontán nyaralással lepte meg, amiről sajnos egy borzalmas hír miatt hamarabb haza kellett jönniük. 

“A spontán nyaralásunk vége sajnos tragédia lett! Amikor ma reggel 7-kor megszólalt a telefonom, már tudtam, hogy valami baj van. Ekkor jött a hír, hogy Csuti elveszítette a nagypapáját, akit nagyon-nagyon szeretett! Egy mérhetetlenül jó ember volt! Olyan szomorú az elmúlás… Borzasztó egy érzés, de nem tudunk ellene mit tenni, illetve egy dolgot mégis! Addig törődjünk és foglalkozzunk a szeretteinkkel, amíg csak megtehetjük! Soha nem tudhatjuk, hogy mikor ragadja el őket tőlünk a sors! Már reggel óta autóban ülünk és sietünk haza, hogy ezekben a nehéz pillanatokban a család mellett tudjunk lenni” – értesítette követőit Edina, aki nemrég arról posztolt, hogyan veszekszik a párjával. 

 

Exit mobile version