Sztárok

Így fogadta az iskolakezdést Jakupcsek Gabriella lánya, Emma

Bár a legtöbb gyereknek ma kezdődött a suli, az műsorvezető lánya, Emma már egy hete az iskolapadban ül. Jakupcsek Gabriella mesélt részvételéről is a Konyhafőnök VIP-ben.

Mindenkinek nehéz az iskolakezdés, a több hónapos szünet után visszaülni az iskolapadba. Jakupcsek Gabriella kislánya, Emma sincs ezzel másképp, aki már a suli előtt egy héttel feltette a kérdést: “Ki az, aki kitalálta, hogy ilyen rövid legyen a szünet?”

“Kedden úgy vittük be a könyveket, hogy mindenkinek volt két szatyor a kezében, ez nem normális… – kezdte a műsorvezető. – Német iskolába jár Emma, és a német tanrend szerint előbb kezdenek, viszont hosszabbak a szünetek.”

Többek között Gabi is szerepel majd a Konyhafőnök VIP második évadjában, erről is mesélt az RTL Klub Reggelijében. “A tálalással meggyűlt a bajom. Otthon, ha 8-an vannak az asztalnál, nincs időm erre, így nem is szánok rá energiát. Nagyon sokat tanultam, rengeteg olyan dologgal találkoztam a forgatások alatt, amiről még nem is hallottam.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top