Sztárok

„4 évig bujkáltunk, de elég” – az első szerelmes felvételek Katie Holmesról és Jamie Foxxról

Azt gondoltuk, hogy repülő unikorinst is előbb látunk, mint ilyen felvételeket a két hollywoodi sztárról. Katie Holmes és Jamie Foxx négy éven keresztül sikerrel kerülte ki az összes lesifotóst, most pedig nemcsak andalgós képek készültek róluk, de le is videózták őket.

Eddig komolyan azt gondoltuk, hogy elfogytak a valódi történetek Hollywoodban, ezért az újságok kreáltak maguknak egy Katie HolmesJamie Foxx szerelmi sztorit, amit szappanopera-szerűen időről időre előszedtek.

Néhány Katie Holmes–Jamie Foxx-címlap az elmúlt évek terméséből

Aztán most kiderült, hogy nem csak képzelték, Katie Holmes és Jamie Foxx valóban együtt vannak , és bár a kapcsolatuk nyílt titok volt a sztárvilágban jártasaknak, eddig nem sikerült róluk közös képet készíteni. Illetve augusztusban már egyszer majdnem, de azokat szerelmes fotóknak nem neveznénk. Éppen Katie Holmes lányát, Surit kísérték el egy rendezvényre. 

Foxx és Holmes idén augusztusban
Fotó: Profimedia

Szóval ennél most sokkal, de sokkal jobb felvételek készültek a párról. Mondhatjuk, az első szerelmes fotók, amelyekkel azt üzenik a világnak: négy évig bujkáltunk, de most már elég volt. 

Kéz a kézben sétálgattak, és az is biztos, hogy ezúttal tudták, hogy fotózzák őket, amit nem bántak. 

Most, hogy tudjuk, hogy valódi Jamie Foxx és Katie Holmes románca, talán az esküvőről és a gyerekvállalásról szóló híreknek is alapot kellene adni? Vagy annak, hogy Foxx és a magyar lány szelfijére Holmes féltékeny volt? Ki tudja, egyelőre nem rohanunk ennyire előre (vagy vissza?) a történetükben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top