Sztárok

Németh Kristóf nemkívánatos személy lett

Németh Kristófot a tudtán kívül több szerepében is leváltották az egykori színházában.

Németh Kristóf egy éve viharos körülmények között távozott a Játékszín vezetői székéből, ám társtulajdonosként még érdekelt a teátrumnál. Nem is hagyta el teljesen egykori munkahelyét, három darabban még szerepelt. Ám a Blikk úgy értesült, a vezetőség az egyiket levette a műsorról, míg az És már senki sem, valamint a Primadonnák című darabban pedig leváltotta a színészt, aki  megdöbbenve értesült minderről.

„Hivatalosan arról kaptam értesítést, hogy egy előadás, amiben játszottam, lekerül a repertoárról. Nyáron ugyan pletykaszinten hallottam, hogy egykori társaimban felmerült az, hogy játékszínes szerepeimet elvegyék, de akkor ezt nem erősítették meg. Néhány hete vetette fel a meglepő ötletet a színház jelenlegi igazgatója, de még nem állapodtunk meg semmiben, hétfőn folytatjuk a megbeszéléseket. Azt az etikátlanságot nem feltételezem, hogy a tárgyalásaink lezárulta előtt leszerződjenek valaki mással, vagy nyilvánosan beszéljenek az ötletükről. Nem ebben állapodtunk meg, csak nem csapnak be a színházamban?” – reagált Németh Kristóf.

A Játékszín írásban erősítette meg az információkat. „A hír igaz, bár a Játékszín a döntést ilyen formában nem kívánta kommunikálni. Az intézményben ugyanúgy előfordulnak szakmai döntésekre alapozott változások, mint bármely másik teátrumban. Németh Kristóf színházat alapított, nagyon elfoglalt. A Játékszín vezetőségével a békés elválásban állapodtak meg, közös megegyezéssel” – válaszolták a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top