Sztárok

Nagy bejelentést tett Hosszú Katinka

Média- és tartalomfejlesztési részleggel bővül Hosszú Katinka vállalkozása, az Iron Corporation. A divízió vezetője a Sport TV népszerű műsorvezetője, Szaniszló Csaba lett, aki 12 év után hagyta ott a tévét Hosszú Katinka tervei miatt.

Nagyjából egy évvel az Iron Aqutaics elindítása után Hosszú Katinka bejelentette, hogy novembertől új részleggel bővül az Iron Corporation, megalakul a média- és tartalomfejlesztési divízió. Hosszú Katának sikerült meggyőznie Szaniszló Csabát, hogy csatlakozzon a csapathoz, és vállalja el a részleg vezetését. A Sport TV népszerű műsorvezetője és szakkommentátora 12 év után hagyja ott a televíziót, és evez ismeretlen vizekre.

Hosszú Katinka a tartalomszolgáltatási részleg megalapítását Facebook-oldalán jelentette be, de hogy mi lesz a Szaniszló Csaba és az általa vezetett osztály feladata, arról csak igen tág vonalakban beszélt.

„Több célunk van ezen a számunkra új területen. Boldoggá és büszkévé tesz minket, milyen sokan vagytok kíváncsiak ránk, és szeretnénk mindent megtenni azért, hogy minél rendszeresebb és színvonalasabb tájékoztatást kapjatok arról, mi történik velünk. Emellett örülnénk, ha ti is többet szólhatnátok hozzánk, ha az Iron Nation tagjai egymáshoz is közelebb kerülnének, ami így reményeink szerint szintén könnyebben valósulhat meg. Természetesen vannak ennél távolabbi és merészebb céljaink is, melyekről most talán korai még beszélni, de hamarosan ennek is eljön az ideje” – írja Facebookon a többszörös olimpiai bajnok úszó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top