Sztárok

Drámaian átalakul Berki Krisztián

Berki Krisztián már több szépészeti beavatkozáson is átesett. Most azonban egy újabbra készül, melynek eredményeként decemberben már dús hajjal láthatjuk.

Decemberben már más külsővel láthatjuk Berki Krisztiánt! A TV2 fenegyereke a Borsnak adott hosszú interjúban többek között azt is elárulta, hogy újabb szépészeti beavatkozásnak veti alá magát:

Igényes vagyok. Magam alakítottam ki a stílusomat, szeretek ápolt lenni, és odafigyelek az egészségemre is. A külsőm folyamatosan változik, és szerintem jó irányba. Nemrég döbbentem rá például arra, hogy nem is tudtam, hogy ennyire kopasz vagyok! Úgyhogy decemberben megyek is dr. Pataki Gergely orvos barátomhoz, és beültetünk. Decemberre hajam is lesz.

Az esküvőjét lefújó Berki mindemellett a következőket is megosztotta a bulvárlappal:

  • Az Ázsia Expressz című műsor forgatása teljesen felforgatta az életét, mert az út során olyan emberi sorsokat látott, szenvedést és nélkülözést, hogy egészen megváltoztak a prioritásai.
  • Nagy dobásra készül a biztonsági cége: az állami szerveken kívül egyedüliként Magyarországon éles fegyveres kíséretet is vállal, ha a megrendelőnek arra van szüksége.
  • Nem titkolja, hogy használt szteroidot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top