Nicole Kidman nem a férjét csókolta az Emmy-gálán – Keith Urban nem féltékeny Alexander Skarsgårdra

nlc | 2017. Szeptember 18.
Sokszor került már közel egymáshoz Nicole Kidman és Alexander Skarsgård, de az Emmy-gálás csók mégis külön fejezetet nyitott a kapcsolatukban, ahogyan azt többen írták. Vajon tényleg van ebben valami?

Az idei Emmy-gála egyik nagy nyertese Nicole Kidman, aki a Hatalmas kis hazugságok című HBO-sorozatban egy bántalmazott nőt alakít, aki nem tud elszakadni a férjétől. Nemcsak a színésznő, de a férjet játszó Alexander Skarsgård is Emmy-díjat kapott a sorozatért. Amikor felolvasták a színész nevét, Kidman örömében felugrott, hogy gratuláljon a kollégájának. 

Nicole Kidman szájon csókolta Alexander Skarsgårdot az Emmy-gálán

Nekünk ez inkább egy ártatlan puszinak tűnik, mintsem valami nagy durranásnak, a külföldi online oldalakon viszont sok helyen megjegyezték, hogy Nicole Kidman tiszteletlen volt a férjével, a vadabb fantáziával megáldottak szerint pedig egyértelműen látszik, hogy a két színész között van valami, és nemcsak a filmvásznon. Az erotikus jelenteikről sokat írtak már, ahogyan arról is, hogy Kidman többször látható fehérneműben a Hatalmas kis hazugságokban

A Hatalmas kis hazugságok egyik jelenetében Nicole Kidman és Alexander Skarsgård

Nem tesszük most ide az erősen 18+-os videójelenetet, de bárki könnyedén rábukkanhat a neten. Mindenesetre a fenti képből is látszik, hogy a forgatás során látta már egymást mindenhogyan a két színész. 

Visszatérve az Emmyre

Az ott elcsattanó csókot (?) Kidman férje, Keith Urban is végignézte. A lassításban is jól látszik, hogy egyáltalán nem féltékeny. 

Nicole Kidman férje, Keith Urban nem bánta, hogy a neje Alexander Skarsgårdot megpuszilta

Nicole Kidman Emmy-gálás jókedvét nem tudták a piszkálódó megjegyzések sem elvenni. Nézd meg, hogyan tündökölt a gálán. 

nicole kidman keith urban emmy gala 2017
nicole kidman keith urban emmy gala 2017 (2)
hatalmas kis hazugsagok emmy díjak 2017
nicole kidman emmy gala 2017
Nicole kidman emmy gala dijakkal
nicole kidman emmy 2017 díjak

 

Exit mobile version