Sztárok

6 pillanat, amikor Nicole Kidman tényleg mindenkit meglepett

Nemrég az 51. születésnapját ünnepelte Nicole Kidman, ma pedig a 12. házassági évfordulóját és mindkét szám meglepte a rajongókat. Ennek kapcsán itt van 6 emlékezetes pillanat a színésznő életéből.

Nicole Kidman olyan sztár, aki mindig gondoskodik arról, hogy meglepje a rajongóit. Néha egyszerűen azzal, hogy lehúzza a kocsija ablakát, és beszélgetni kezd velük Los Angeles utcáin. Néha pedig azzal, hogy túlzásba viszi a plasztikát, és viaszbabává változtatja az arcát.

Egy látszólag tökéletes házasság a színfalak mögött

Nicole Kidman és Tom Cruise házassága látszólag tökéletes volt. A katolikus színésznő kezdetben – elmondása szerint – tényleg fülig szerelmes volt a kollégájába, csakhogy szépen lassan rájött, hogy a férfi mellett ő nem lehet Kidman, a színésznő, csak Mrs. Cruise. „Én voltam a támogató. Közben pedig a saját személyiségem szépen lassan elkopott” – nyilatkozta korábban. Végül 1995 igazi fordulópont volt a karrierjében. Nicole Kidman végre elkezdett kiállni önmagáért, de görcsösen próbált helytállni otthon is mint felség, és mint anya, Cruise viszont egyre nehezebben viselte el, hogy neje túlszárnyalja őt. 2001-ben a Koktél sztárja beadta a válópert. Kidman nyilvánosan sokáig nem beszélt a válásuk okáról, de többször utalt rá, hogy alapvetően a férje vallási meggyőződése okozta a problémát. Végül idén úgy fogalmazott, hogy bármit feladott volna, hogy gyermeket szüljön a színésznek, de kétszer is elvetélt, ez pedig nagyban hozzájárult ahhoz, hogy megromlott a házasságuk.

Amikor nem mozgott az arca

 „Csúnya”, „viaszbaba”, „eltorzult” – ezekkel a szavakkal jellemezték a viaszbabává változott Nicole Kidman arcát 2013 és 2017 között. Hiába ő a világ egy legfoglalkoztatottabb színésznője, ma már csak nyomokban lehet felfedezni arcán a természetes vonásokat, annyiszor kérte a plasztikai sebészek segítségét. Hol van már az a természetes szépség, akit megismertünk a Bankok Hiltonban?! Kidman alaposan túlzásba vitte a szépészeti beavatkozásokat. Rendre kisimították az arcát, hajvonala egyre feljebb került, a homloka hatalmas lett, az arcidegeit pedig szinte lebénította a sok botox.

nicole kidman sztar szinesz

 Kidman az 53. Country Music Awards átadóján a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arenában 2018-ban. (fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic via getty)

A taps, amit senki nem értett

A 2017-es Oscar-gála egyik emlékezetes pillanata az volt, amikor a kamerák a furcsán tapsoló Nicole Kidmant mutatták. Emlékeztek még rá? Nem? Akkor nézzétek meg újra, aztán jön a magyarázat!

A színésznő másnap egy rádiónak adott interjút, amiben elmondta, hogy egy hatalmas és igencsak drága, kölcsön gyűrűt viselt, amiben nem akart kárt tenni, ezért tapsolt ilyen furcsán. „Ha nem tapsoltam volna, akkor azzal lettek volna tele a lapok, hogy tiszteletlen vagyok.” – mondta.

Amikor megdobogtatta a magyarok szívét

2012-t írtunk, amikor Nicole Kidman egy, a magyarok számára elképesztően kedves ruhát viselt egy családi vakáció alkalmával a reptéren. Az Oscar-díjas színésznő egy kalocsai mintás ruhában igyekezett a kijárattól a rájuk várakozó autóig. Sok évvel ezelőtt az egyik napilap munkatársa megtalálta azt a tervezőt, akinek a ruháját Kidman is viselte. Mint kiderült, nem ő volt az első híresség, akit megbabonázott a kalocsai minta, hiszen előtte már a néhai Diana hercegnő, és Melanie Griffith is vett magának ilyen öltözéket. Lukács Judit tervező több, mint húsz éve készíti ezeket a különleges kalocsai, paprikás ruhákat.

Fotó: Barcroft Media

Amikor mélyinterjút adott a magánéletéről

2011-et írtunk, amikor egy béranya világra hozta Nicole Kidman és Keith Urban második gyermekét. Így a házaspár családja négytagúra bővült. Miután hazavitték a kicsit, Kidman egy interjút adott, amiben elmondta, hogy boldogsága mellé szomorúság is párosult. „Az otthonunkban két gyermekszoba van, az egyik Sunday Rose birodalma, a másik pedig Faith Margeret lakosztálya. Azonban van két szoba, ami üresen áll, csak arra vár, hogy a tulajdonosaik birtokba vegyék. Ezeket a Connornak és Isabellának alakítottam ki”- nyilatkozta Kidman, aki hiába követett el mindent, akkor kamaszkorú adoptált gyermekei úgy döntöttek, hogy az apjukkal, Tom Cruise-zal élnek. Az interjú már csak azért is volt érdekes, mert a színésznő sem előtte, sem utána, nem tárta fel a lelkét ilyen mélységekben a nyilvánosságnak.  „Rettentően sokáig tartott, mire végre kihordhattam egy kisbabát, óriási hálát érzek. Sunday majdnem teljesen meggyógyította a lelkemet. Ez nagyon intim dolog, de valóban így történt. Tommal sajnos elvesztettünk két kisbabát, és ennek már majd húsz éve. De egyvalamire még Sunday sem tud teljes vigaszt nyújtani, hogy Isabella és Connor úgy döntöttek, nem akarnak engem.”

Nicole Kidman, Keith Urban és a lányok Sunday és Faith (Fotó: Profimedia)

Amikor Kidman meglepett egy busznyi turistát

Kidman 2018-ban is képes volt hatalmas meglepetést okozni. A színésznő egy, az Oscar-gála előtti rendezvényre sietett, amikor eldöntötte, hogy meglep egy busznyi turistát Los Angeles utcáján. Nicole az Instgramra töltötte fel a videót, ahogyan lehúzza a kocsija ablakát és odaszól a turistáknak. „Üdv mindenki!” – köszöntötte az embereket, akik alig tértek magukhoz a meglepettségből és bókokkal halmozták el a jó fej színésznőt.

On my way to get ready for the #Oscars! Join me on @voguemagazine’s Instagram Story to follow along. #AcademyAwards

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top