Sztárok

Hírességek, akik új arcot kaptak karácsonyra

Mit adhatnál annak, akinek mindene megvan? Ezeket a hírességeket elnézve nem kérdés, ők hogyan oldották meg a helyzetet.

Mindenki mást kér karácsonyra, vannak azonban olyan sztárok, akinek a szépség a legfontosabb, és karácsonyi fotóik arról árulkodnak: ők bizony egy új arcot kértek a Jézuskától.

Mariah Carey

Az énekesnő minden évben képes lesokkolni rajongóit a karácsonyi képeivel: tavaly nem igazán sikerült felöltöznie, szerencsére idén ez már jobban ment – dacára annak, hogy a ruhája legalább két számmal kisebb –, ám mindezt egy olyan ünnepi arccal sikerült megkoronáznia, melyen leginkább egy parókás hörcsögre emlékeztet az egykor a világ egyik legszebb nőjének tartott Mariah Carey. Az eddig sem volt meglepő, hogy Carey igen bőszen használja a Photoshopot az okostelefonján, de itt valószínűleg orvosok keze is benne van a dologban…

Nicole Kidman

Az egyre érettebb színészi alakításokat nyújtó Nicole Kidman még mindig nem képes megbékélni az idő múlásával. Az 50 éves színésznő drasztikus fogyókúrái mellett rendszeresen botoxoltat, és ezen az sem segít, ha a kép oldalára száműzi magát. Itt  leginkább Mortica Adams eltitkolt húgocskájára hasonlít. Tanulság: magas, vékony hölgyek ne álljanak az ünnepi képek szélére. 

Reese Witherspoon

A Doktor Szöszi-filmek 40 éves sztárja tavaly hónapokig forgatott együtt Kidmannel, és a legfrissebb Instagram-képeit látva receptek helyett a plasztikai sebészeik számait cserélgethették. Az amúgy még mindig bájos Reese Witherspoon irreális hatást kelt ezen a meghittnek szánt ünnepi képen. Reméljük, ünnepelt kolléganőjével ellentétben képes lesz elfogadni az életkorát. 

When you order #Christmas ornaments online... 😂 #ExpectationsVsReality

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

A Kardashian család

A megélhetési celebek tankönyvpéldájának számító, örmény származású család nőtagjai számára olyan a botox, mint másnak a nappali hidratálókrém használata. Jellemző rájuk, hogy általában mindent együtt csinálnak, és/vagy versenyeznek egymással, legyen szó egy feszes arcról, műtéti úton kikerekített popsiról vagy a gyermekvállalásról. A végeredmény: egy RÉM rendes család, Kardashian módra

DAY 24- CHRISTMAS EVE 🎄

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

David Beckham

Nem csak a nők kérnek kétségbeesve időpontot az év végi ünnepek előtt a legközelebbi szépészeti klinikára: a saját bevallása szerint is igen hiú exfocista rendszeresen jár különböző arckezelésekre fiatalsága megőrzése érdekében. Meg kell hagyni, David Beckham még mindig nagyon jó formában van, de ha ilyen tempóba halmozza a plasztikai műtéteket, pár év múlva bátran elindulhat egy Michael Jackson-hasonmás-versenyen. 

It’s official it’s December ... Let it snow Let it snow Let it snow ❄️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top