nlc.hu
Sztárok
Haladékot kapott Lagzi Lajcsi, egyelőre nem tárgyalják ügyét

Haladékot kapott Lagzi Lajcsi, egyelőre nem tárgyalják ügyét

Nincs oka aggódni Lagzi Lajcsinak, áramlopási ügyét ugyanis még mindig nem kezdték el tárgyalni, és idén már nem is nagyon fogják.

A nyár első napjaiban kezdődött volna Lagzi Lajcsi büntetőpere, melyben a bíróság arra keresi a választ, vajon tényleg évtizedekig dézsmálta-e a közműszolgáltatókat a zenész. A tét nem kicsi: ha bűnösnek találják a több mint ötvenmilliós kár okozásában, akár tizenkét évre is rács mögé kerülhet.

Júliusban rögtön az első tárgyalást elnapolták Lagzi Lajcsi feleségének betegsége miatt, és a nyári ítélkezési szünet utánra tűztek csak ki új időpontot. A szeptember végi dátum közeledtével azonban közleményt adott ki a bíróság, melyben tudatja, idén gyakorlatilag már nem is tárgyalják az ügyet. A törvényszék „figyelemmel a tisztességes eljáráshoz való jogra, valamint a védők tárgyalásra való felkészüléséhez szükséges időre” hozta meg döntését, írja a Bors. A következő tárgyalási napot december 6-ra tűzték ki.

Lajcsi az első tárgyaláskor még úgy fogalmazott, „nem áll szándékukban húzni az ügyet”, szeretné, ha ártatlanságára mielőbb fény derülne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top