Sztárok

Smaltig Dalma a luxuséletéről: „Nem a tutiba ültem bele”

A Feleségek luxuskivitelben jövő hétfőn startol, és az egyik főszereplő, Smaltig Dalma tisztában van azzal, hogy a VIASAT3 műsora után miket kap majd.

Lényegében egy kis ízelítőt máris kapott, miután a Feleségek luxuskivitelben első promója felkerült a VIASAT3 oldalára. A hozzászólok nem spóroltak a megjegyzésekkel, mindez azonban Smaltig Dalmát nem zavarja, legalábbis akkor nem, ha idegenek teszik. 

Feleségek luxuskivitelben szereplői: Farkas Rita, Vasvári Vivien, Csősz Bogi, Smaltig Dalma, Köllő Babett, Rubint Réka

Tudom, hogy ez egy megosztó műsor lesz, nem tartok a véleményektől, és ezt a lányokkal is beszéltük. Nem zavarnak a rosszindulatú kommentek,  ameddig nem a privát oldalamra érkeznek. Amúgy meg, ott majd azt is láthatják, hogy valójában nem a sznoboskodás az életem, de a műsorban biztosan lesznek provokáló és nem szimpatikus részek.

A Feleségek luxuskivitelben eredeti formátumában, a Real Housewivesban is néhány adás után elfeledkeztek az emberek arról, hogy a szereplők pénzes nők, és nem felháborodtak rajtuk, hanem egyszerűen szórakoztak a műsoron.

Hogy ez nálunk is így alakul, az még a jövő zenéje, és ahogy Smaltig Dalma is megfogalmazta, a műsor igazi vízválasztó lesz.

Megmutatkozik majd, kik az igazi barátok. Most is volt egy összepattanásom, miután kitettem egy képet az instámra azzal, hogy három hónapja forgatok és Emese milyen szép sminkeket készít nekem, ezzel is meg akartam neki köszönni a munkáját. Erre az ismerősöm azt hitte, hogy nagyképűen mondom, és írta, hogy mekkora celeb lettem. Ha vadidegen ír ilyeneket, nem érdekel, de ha olyan, akit kedvelek, akkor igen.

Smaltig Dalma nagyon izgulós, amikor a saját boltját, a Pötit reklámozta vagy a „szíve-lelke munkájáról”, a gyerekruha-tervezésről beszél kamerák előtt, akkor is görcs van a gyomrában. Még azt sem tudta eldönteni, hogy visszanézze-e a műsort, mert fél attól, hogyan lesz összevágva, de reméli, hogy lejön: ő nem a férje „luxi” neje.

Remélem, hogy ez tud példát mutatni. Azért is, mert nagyon sok ismerős van körülöttem, akik mindenhonnan el vannak eresztve, vagy apuka, vagy élettárs, vagy bárhogy és amikor megkérdezik tőle, hogy te mit csinálsz, akkor azt mondja, hogy ’ó, én nagyon szeretnék MAJD dolgozni’, de tenni nem tesznek semmit. Az emberek inkább velük találkoznak, akár az instán akár máshol, és ebben a műsorban megmutathatjuk, hogy vannak, akik keményen megdolgoztak a luxusért.

A műsorban Dalma lánya is szerepel majd, Szofi pedig egyelőre csak élvezi, hogy viszontlátja magát a tévében. Mivel állami óvodába jár, kérdés, hogy más szülők mit szólnak, de Dalma szerint nem lesz ebből gond.

Én tényleg arra szeretném nevelni Szofit, hogy ne a nagyképűséget lássa, és ne olyan emberek vegyék körbe, amiből ő nem tanul jót, hanem igenis az életet.

Büszke a munkájára

Smaltig Dalma lánya születése után úgy érezte, hogy szeretné, ha a kislány a ruhájával is kitűnne, és mivel mindig tetszett neki a skandinávok egyszerűsége, belevágott a tervezésbe, noha nem ez a végzettsége.

„Táncművészeti iskolában végeztem, ritmikus gimnasztikáztam, élsportoló voltam, Miskolcra mentem tovább, de az anyukám szerette volna, ha nem maradok Bordosban, pedig Kazincbarcika, ahol felnőttem, nagyon kedves kis város volt akkoriban. Egyébként mindig tudtam rajzolni, kreatív gyerek voltam, bár nem is végeztem ilyen jellegű iskolát. Varrni még meg kell tanulnom, gépem van, de iskolába még nem volt időm elmenni, és időm még nincs arra, hogy minden méretet levarrjak. Addig pedig illusztrátor programtól kezdve minden van, és ahhoz értek is, meg van ruha, aminek én csinálom a szabásmintáját is.”

 

A forgatás alatt a szereplők dönthettek, melyik családtag kíván részt venni a műsorban, és Dalma férje végül igent mondott. Eleinte nagyon izgult, de végül belejött ő is, így láthatják azt is, hogy kinek is a luxus felesége a divattervező.

Azzal szoktak poénkodni, hogy összejöttem a főnökömmel, ami vicces sztori, mert ilyenkor mindenki arra gondol, hogy valami öreg fószerrel, pedig a férjemmel csak négy év van köztünk. Amikor mi összekerültünk, neki még egy autója sem volt, rám nem süthetik azt, hogy valami gazdag férjet fogtam, hanem mi együtt tornáztuk fel a kis életünket, amire nagyon büszke vagyok. Nem az, hogy beletettem a tutiba a fenekemet, mint ahogy az általánosítások már mennek a videók alatt.

Smaltig Dalma a férjével és a lányukkal, Szofival

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top