Sztárok

A várandós Czippán Anett feszülős ruhában mutatta meg a pocakját

Minden kismama másképpen érzi magát komfortosan, van, aki rá sem bír nézni a magas sarkú cipőkre és a testre simuló ruháka, de Czippán Anett nem tartozik közéjük.

Ősz végére, tél elejére várja a kisbabáját Czippán Anett, aki májusban jelentette be, hogy terhes. A műsorvezetőt azóta is sokszor láthattuk a Fem3Caféban csinos kismamaként, és a mai ruhájában még inkább látszott, milyen nagyot nőt Anett pocakja.

Czippán Anett csinos kismama a ma reggeli Fem3Caféban

Mostanában már nagyritkán zöldet és pirosat is felvesz, de ez a szükre inkább Czippán Anettes, hiszen köztudott a másorvezetőről, hogy nem annyira szereti a színeket és a színes holmikat. 

„Nagyon nehezen választok a gyereknek is színeset. Ha elviszem vásárolni magammal Olivért, akkor most már ő is inkább kéket választ, mert az a tuti” – mesélte a Trendmániában a műsorvezető.

Anett most lépett a harmadik trimeszterbe, és szerinte a tipikus tüneteket produkálja.

Kezdődik ez az így se jó már, úgy se jó már feküdni, már nem jó ülni, előredőlni nem, hátra sem kényelmes, szóval, most jön ez a nyűglődős időszak

– mesélte, noha ez nemigen látszik, amikor műsort vezet. 

Czippán Anettnek egyébként ismét kisfia lesz, noha ő meg volt győződve arról, hogy lányt vár. A műsorvezető nagyobbik gyereke, Olivér annyira szeretett volna már kistestvért, hogy ő nem is kérdezte, húga vagy öccse lesz-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top