Sztárok

Utcára került a szakítás után az Exek az Édenben szereplője

Szakított az Exek az Édenben álompárja. Dia rémálma valóra vált.

Szakítást hozott az ősz az Exek az Édenben szerelmespárjának, Diának és Norbinak. A Viasat3 valóságshow-jának álompárja szétköltözött.

Dia elárulta, valóra vált a rémálma, kiderült: Norbi hűtlen volt hozzá. „Már régebben is mondták, hogy megcsal, de azt hittem, csak rosszat akarnak nekünk. Eleinte tagadott, aztán találtam egy női hajgumit az alsónadrágjai között, de még így sem ismerte el, hogy mással volt. Végül az egyik lány, akivel megcsalt, átküldte a beszélgetésüket, amelyben Norbi áthívta őt a közös otthonunkba. Egyértelmű volt, hogy hazudott. Nagyon bánt, amit tett, depressziós lettem a történtek után. Nem tudok aludni, most pedig utcára kerültem, a barátaimnál húzom meg magam, de ez nem mehet a végtelenségig” – mondta a Blikknek az Exek az Édenben egykori szereplője.

Exek Norbi nem kívánt nyilatkozni az ügyben, de a lap úgy tudja, van még rá esély, hogy megpróbálják rendbe hozni a kapcsolatukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top