Sztárok

Polyák Lilla és Gömöri András Máté állandóan követik egymást

Polyák Lilla és Gömöri András Máté sosem veszítik egymást szem elől, egy telefonos alkalmazás segíti őket ebben.

A két színész letöltött egy telefonos alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy nyomon kövessék egymást. Erre főleg veszélyes hobbijuk, a motorozás miatt van szükség.

„Van egy app, ami mutatja, hogy ki merre jár. A múltkor Lilla Linzből jött haza éjszaka, ráadásul az eső is esett, akkor hajnalban gyakran nézegettem a telefont”mondta  Gömöri András Máté, aki azt is elárulta, hogy Polyák Lilla két fiának, Zsombornak és Bulcsúnak is le volt töltve ez az alkalmazás, így róluk is tudják szüleik, hogy mikor merre járnak. A megoldás biztonságot nyújt mindenkinek.

A Blikk megkereste Polyák Lillát is, aki nem tagadta, hogy félti kedvesét, ám ő az applikációt csak nagyon indokolt esetben használja. „Annyira féltem Mátét, amennyire ő engem, és szerintem ez így teljesen rendjén is van. Van egy megállapodásunk, ha valamelyikünk motorral megy, és megérkezik, akkor küld egy üzenetet a másiknak” – mesélte a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top