Sztárok

Szomorú gyerekkora miatt nem akart gyereket Singh Viki

A Sztárban sztár énekenője, Singh Viki elmondta, miért gondolta úgy, hogy nem akar gyereket vállalni.

„Apukám és anyukám útjai kiskoromban elváltak, anyukám egyedül nevelt fel, ezalatt sok rossz tapasztalatot gyűjtöttem. Úgy gondoltam, minden férfi elhagy minden nőt, ezért nem bízom bennük” – mondta Singh Viki, a Sztárban sztár énekesnője a Borsnak. „Az apukám egy igazi playboy. Hatszor nősült, három gyereke van” – folytatta az énekesnő, aki látta, hogy az édesanyja, aki egyedül maradt vele, teljesen beleroppant ebbe, többször kezelték Tündérhegyen.

„A magasból a legmélyebbre zuhantunk. Szörnyű gyerekkorom volt, ha kiraktak, egyik albérletből a másikba vándoroltunk szerte az országban. Hat általánosba és két gimibe jártam. Sokszor éheztünk, a kis zsebpénzemet adtam oda kenyérre. Apu ebből mit sem sejtett, ő fizette a magániskoláimat, a gazdag gyerekek közt borzasztó csóró voltam. Ebben a kettősségben éltem” – mesélt arról Sing Viki, hogy miért döntött úgy, nem vállal gyereket.

Az énekesnő azt mesélte, hogy már többször volt 2-3 éves kapcsolata, a mostani párjában, Tomiban megbízik annyira, hogy már szülne gyereket. „Tomi kétségbeesett, hogy nem akarok gyereket. Annyira, hogy még az anyukájának is elpanaszolta, aki meg is kérdezte tőlem, hogy igaz-e. Tomi megnyugtatott, hogy soha nem hagyna magamra egy gyerekkel. Mindig segíteni fog, mellettem lesz” – tette hozzá a Sztárban sztár énekesnője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top