Sztárok

Ember Márk az Oltári csajokból: Vágyom rá, hogy legyen mellettem valaki

Az Oltári csajok egyik főszereplője, Ember Márk még csak 24 éves, de a munkája az élete. Mindig is színész akart lenni, és most, hogy elérte, sem nyugszik meg, mindig jobbra törekszik. Azt is elárulta, hogy bár nincs ideje egy kapcsolatra, azért vágyik egy társra, akihez hazamehet esténként…

Az Oltári csajok az RTL II legújabb hazai fejlesztésű és gyártású napi sorozata, amelyből 100 részt láthatnak majd a nézők. A történet egyszerű: három lány és három fiú nagyvárosi életébe pillanthatunk bele, akik ugyanolyan problémákkal néznek szembe nap mint nap, mint bármelyikünk. Mire számíthatnak majd a telenovella nézői? Romantikára, szerelmi kapcsolatokra és szenvedélyes sztorira. Pont úgy, mint ahogy a filmekben szeretjük, és amiről a való életben is álmodozunk.

Az egyik szereplő, Kornél, egy útját kereső fiú, akit Ember Márk, a Vígszínház művésze elevenít meg. ,,A karakter, akit képernyőre viszek, Kornél, keresi az útját. Egy titkot őriz, aminek hatására úgy dönt, hogy egy olyan munkát választ, amit nem kellene elvállalnia, de most egy ilyen életszakaszban van. Jó megfigyelő, szereti magát kintről is látni, amivel teljesen azonosulni tudok. Volt már olyan, hogy azon kaptam magam, meg kell találnom, hova tartozom, mert nem éreztem, hogy magam vagyok abban a közegben” – árulta el Ember Márk, aki azt is megosztotta velünk, hogy kevés szabadidejében mit csinál.

🙂 #oltaricsajok #rtlklub #nanasipal

Mark Ember (@azigaziembermark) által megosztott bejegyzés,

,,Gyakorlatilag semmi szabadidőm nincs: forgatok, próbálok, szinkronban ülök, este pedig előadásom van. Hétvégén duplázok, illetve van egy saját zenekarom, és egy színészzenekarunk is, olyan srácokkal, akik szintén színészek. Mind A Pál utcai fiúkban játszunk, persze már korábban is dolgoztunk együtt. Sokat sportolok, évek óta edzek teremben. Kajakoztam és vízilabdáztam korábban, innen a sport iránti szeretet, viszont versenyszerűen egyiket sem űztem” – mondta Márk, aki a magánélete részleteibe is beavatott minket.

,,Magánélet, mint olyan, egyelőre nincs. Most ez jobb is, hiszen nagyon szeretek dolgozni. Mivel ennyire nincs időm másra, csakis a munkára, nem szeretnék belekezdeni egy kapcsolatba. Maximalista vagyok az élet minden területén, így a szerelemben is, ez pedig egész embert kíván… Nem szeretek félmunkát végezni semmiben, pláne nem egy kapcsolatban. Sokszor kételkedtem abban, hogy alkalmas vagyok-e rá egyáltalán, hogy működőképes vagyok-e egy ember mellett hosszú távon. Ez nem önbizalomhiány, csupán alkalmasság kérdése. Közben vágyom rá, hogy legyen mellettem valaki, ez most sincs másképp. Amikor egy hosszú nap után hazamegyek, és egyedül vagyok, akkor azért érzem egy társ hiányát.”

Márk arról is beszélt, hogy a karakter, akit megszemélyesít, miben hasonlít rá és az ő életére. ,,Kornél utat keres, én is voltam már ilyen állapotban. Világéletemben színész akartam lenni, de mindennapos kérdés volt bennem, hogy elég vagyok-e ehhez. Túl sok volt bennem a kérdőjel, a sok ismeretlen tényező vezetett oda, hogy kicsit híján voltam az önbizalomnak.”

Oltári csajok október 30-tól minden hétköznap este 20:30-tól az RTL II műsorán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top