Sztárok

Csősz Bogi szerint semmi sincs ingyen, de… – itt van pár nullaforintos szépségtipp a luxusfeleségektől

A tegnapi Feleségek luxuskivitelben részben Csősz Boglárka saját szépségszalonjában kényeztették a masszőrök a szereplőket, de szerintük van olyan, ami hatásos szépségtrükk, mégis ingyen van.

Magyar termékekkel szépíti a török nőket Csősz Boglárka, aki az egyik saját szépségszalonjában egy délutáni kényeztetéssel lepte meg a Feleségek luxuskivitelben szereplőit, amikor vendégül látta őket Isztambulban. 

„Amikor a férjem miatt kiköltöztem Törökországba, bővítettem a vállalkozásomat, és kozmetikumokkal kezdtem foglalkozni. Jelenleg két magyar terméket forgalmazok, a magyar kozmetikai eljárásokat is népszerűsítem, és a magyar nők mentalitását szeretném egy kicsit átadni az itteni nőknek. A törökök előbb fekszenek kés alá, mint hogy kozmetikumokra költsenek, mivel itt a legtöbbje nagyon drága. Emellett megmaradt a filmezés is. Büszke vagyok a sikereimre, és a férjem is arra, hogy ilyen eredményeket érek el” – mesélte az NLCafénak korábban Csősz Bogi.

12 török szállodában használják a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének termékeit, mégpedig 5-7 csillagos helyeken. A saját spa és szépségszalonjában pedig a legmodernebb technikával szépülhetnek a vendégek.  Ennek ellenére ő is tud olyan trükköt, ami alapvetően nem kerül pénzbe. 

Én azt szoktam mondani, hogy a világon nincs semmi ingyen, de…

És akkor meghallgathatod, hogy Köllő Babett milyen szépségtippet lesett el Nyertes Zsuzsától, vagy hogy Boglárka mire esküszik. Farkas Rita és Smaltig Dalma is mondott egy-egy jó ötletet. Nézd csak a videót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top