Sztárok

Steiner Kristóf: A papám jobb pasi nálam

Steiner Kristóf ritkán posztolt a családjáról, most viszont az édesapjáról írt egy egész blogbejegyzést, amelyben elmondta: tartott tőle: a gay srácok szerint a papája sokkal jobb pasi, mint ő.

Steiner Kristóf nehéz napokon van túl, hiszen minden ok nélkül lecsukták Izraelben. Bár végül minden jóra fordult, azért mély nyomot hagyott benne az őrsön töltött pár óra. Ettől függetlenül a boldogsága határtalan, hiszen nemrégiben eljegyezték egymást a szerelmével, Nimroddal. Bár a párjával sokat posztol, a családjával csak ritkán oszt meg közös képeket. Az édesapjának viszont egy egész blogbejegyzést szentelt

,,A hetero nők legtöbben elpirulnak, vagy zavartan hebegnek-habognak a jelenlétében, ami mindig büszkeséggel töltött el, de a meleg pasik esetében valahogy mindig beindul egy egészséges féltékenységgel vegyes »megelőző« ösztön: ha nem volt muszáj, nem feltétlenül ismertettem össze a homo haverokat a papámmal. Mára, mikor én magam is 36 éves vagyok, ez a helyzet oldódni látszik, de voltak évek az életemben – különösen, mikor ki voltam kerekedve, tele voltam pattanásokkal, vagy vállalhatatlanul platinaszőke voltam és Donald Trumpra voltam szolizva –, hogy tartottam tőle: a gay srácok szerint a papám sokkal jobb pasi nálam” – írja a blogján és a közösségi oldalán Kristóf.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top