Sztárok

Dobó Ágit lekorlátozta a párja

Ha valakit az ételekről kezdesz kérdezgetni, sok minden mást is megtudhatsz róla. Dobó Ági a Konyhafőnök VIP előtt beszélt egy kicsit a magánéletéről is.

Dobó Ági lelkesen vetette bele magát a Konyhafőnök VIP versenyébe, különösen azért, mert otthonosan mozog a konyhában. Saját bevallása szerint ugyan a desszertekben nem jártas, de attól sem fél, ha tortát kell készítenie. Két kisfia és a párja percek alatt szokták felfalni az édességeket, amiket eléjük tesz. 

Egy szalonnaevő lány vagyok, és tudom, hogy ezt nagyon kevesen hiszik el rólam, de nekem az első szilárd ételem is négy hónaposan a szalonna volt, és a mai napig ez a kedvenc. Tehát bármi, aminek az alapjaiban van szalonna – a magyar konyhában sokszor ott van –,  így tulajdonképpen tényleg mindegy, a pörkölttől kezdve egy jó oldalas, a rántott hús és az igazi jó kis magyar kaják jöhetnek.

A szépségkirálynő szerint ez az erőssége a konyhában, és ez ma a Konyhafőnök VIP második évadában ki is derül este 18:55-kor. Mivel otthon is a magyaros ételeket várják el tőle, abszolút ebben van rutinja is. Dobó Ági évek alatt csiszolódott össze a párjával, és korábban ugyan beszélt arról, milyen nehézségeik voltak, de most így vallott: 

Nekem a párom egy kicsit így lekorlátozta a gasztronómiai szárnyalásomat, mert ő is benne ragadt ebben a magyaros világban, és tényleg a húsleves, a rántott hús, a nokedli és a csirkepörkölt az, ami sztenderd, és minden héten az asztalunkon kell legyen.

Randizuuuunk 😍 #kingsman #goldencircle #azaranykör

Agnes dr Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés,

Dobó Ági a Konyhafőnök VIP előtt optimistán készül a versenyre:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top