Sztárok

Karda Bea: „Domináns vagyok a házasságomban”

A mindig vidám és energikus énekesnő a FEM3 Caféban mesélt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! szerda esti adásáról, melyben 8 éves keresztlányával játszanak a főnyereményért. Azt is elárulta, hogyan szuperál második házassága.

Karda Bea ma a Vigyázat, gyerekkel vagyok! vendége lesz. 8 éves keresztlányával versenyez majd, ami igencsak vicces pillanatokat eredményez. Az énekesnő ma a Fem3Cafe vendége volt, ahol beszélt a kislánnyal való kapcsolatáról, és még a férjével való viszonya, a házasságról alkotott képe is szóba jött. 

„Eléggé domináns vagyok a házasságomban is, ami másfél éve tart, viszont már nyolcévesek vagyunk a párommal és egész jól működik ez a második házasság. Az esküvőnk nagyon jól sikerült, március elsején voltunk hivatalosan egy évesek. Olyan jó látni, hogy egyre kevesebbet veszekszünk, ahogy csiszolódunk össze” – mondta Karda Bea, aki nemrég a textilt is ledobta, és egy merész táncot is bevállalt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top