Sztárok

Nyári Dia: Nem értek egyet a nőkkel szemben támasztott előítéletekkel

A Hungaroring Groupama vezetéstechnikai tanpályáin próbálhatta ki autóvezetési tudását Nyári Dia, Takács Nikolas, Gyetván Csaba, valamint Nagy Viktor. A Playboy Driver’s Club nehezített pályáin kellett bizonyítaniuk a sztároknak, hogy csúszós úton és ködben sem félnek vezetni.

Nyári Diát múlt héten jegyezte el szerelme, Kovács Dániel sportriporter, akivel egy hónap együtt járás után költöztek össze. A Barátok közt színésznője boldogabb, mint valaha, viszont a csodás, Párizsban töltött napok után most visszacsöppent a munkába. Ráadásul egy nehéz feladatot kapott, hiszen egyedüli nőként pályát tesztelt több hírességgel. A bóják közötti szlalomozás, éles kanyarok és csúszós utak egyáltalán nem rémisztették meg a versenyzőket, akik egy időmérő versenyen is összecsaptak. A megmérettetés győztese Gyetván Csaba lett, de Dia is nagyon jól szerepelt. 

Nyári Diát a szerelme is elkísérte a Playboy Car of the Year verseny záró rendezvényére, ahol egyetlen női vezetőként bizonyított, és megcáfolta a sztereotípiákat. „A próbakörnél még nem izgultam, de amikor már tétje lett az egésznek, akkor kicsit felgyorsult a pulzusom, ennek ellenére fantasztikus élmény volt egy gyönyörű autót vezetni nehezített körülmények között. Nem értek egyet a nőkkel szemben támasztott előítéletekkel, itt vagyok például én is, semmi probléma nem volt a pályán, parkolni is tökéletesen tudok. Egyedül a tájékozódásommal van néha egy kis probléma, de a GPS mindig segít” – mesélte Dia, akinek volt már kellemetlen élménye vezetés közben. 

„Biztonságosan vezetek, de ha lehet, akkor élvezem a sebességet, természetesen a megengedett határon belül. Tapasztaltam már sajnos, hogy milyen az, amikor nem tud az ember uralkodni a kocsi felett. Egyszer elég komolyan megcsúsztam, de szerencsére jól döntöttem, és jó irányba kaptam el a kormányt. Sosem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a téli gumi, a biztonsági öv és a felkészülés a csúszós utakra” – mondta a színésznő.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top