Sztárok

Ma megújul a Konyhafőnök VIP, három új arcot láthatunk

Jönnek-mennek az ismert emberek a Konyhafőnök VIP adásában, és mától három új arcot láthatunk a képernyőn. De bármi is változik, egy dolog állandó marad: a kihívások.

Három újabb versenyző érkezik ma a Konyhafőnök VIP versenyébe. Ezúttal Szabados Ágnes, az RTL Klub híradósa, Király Péter, az Éjjel-nappal Budapest Gábora, valamint Bálint Ádám érkeznek, hogy megcsillogtassák gasztronómiai tudásukat.

„Hatalmas álmom, hogy részt vegyek ebben a versenyben. Tényleg szeretném megnyerni ezt a versenyt” – mondta Szabados Ágnes, aki manapság már vőlegényére is gyakran főz. Bálint Ádám már háromgyermekes édesapa, aki alig várja, hogy tudását megcsillogtassa.

„Szeretnék szabad utat engedni a kreativitásomnak, alig várom, hogy alkothassak ebben a versenyben” – mondta a színész-énekes, míg Király Peti el sem tudja képzelni, hogy ne ő nyerjen. „Ha épp nem főzök, akkor főzős műsorokat nézek. Nem igazán szeretek és nem is nagyon tudok veszíteni. Persze benne van a pakliban ez is, de reméljük, hogy ezzel nem kell foglalkoznom” – mondta az Éjjel-nappal Budapest Gábora.

A versenybe frissen érkezők szinte még át se lépik a konyha küszöbét, amikor a zsűri ismerteti velük a nap menetét, miszerint ma mindvégig páros csapatokban fognak dolgozni. Hogy ki kivel lesz párban, és hogyan veszi az akadályokat, kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top