Sztárok

Zokogással fogadta Marton László bocsánatkérését Sárosdi Lilla

Miután Marton László nyilvánosan is bocsánatot kért, Sárosdi Lilla zokogásban tört ki. A színésznő örül, hogy Marton szembe tudott nézni önmagával.

Nemrég kapta meg a sajtó Marton László hivatalos bocsánatkérését, amelyet Sárosdi Lilla színésznő a Bors újságírójától hallott először. Amikor megtudta, zokogni kezdett.

„Ez egy hatalmas dolog, hogy ne lehetne elfogadni egy ilyen bocsánatkérést? Tőle ez a legnemesebb, amit tehetett. Sajnálom, hogy erre ilyen sokat kellett várni, de örülök, hogy képes volt megtenni ezt az óriási lépést. Ilyen még nem történt Magyarországon, és örülök, hogy ennek a fontos társadalmi ügynek ilyen katartikus lezárása lehetett”

 – mondta a színésznő, aki először vádolta meg szexuális zaklatással Marton László rendezőt.

Az, hogy Marton László eljutott odáig, hogy képes legyen szembenézni saját magával, egy folyamat volt. Értettem az első közleményét, a tagadását is. Tudta, hogy bűnös, a bűnös pedig menekült. Kellett egy út, mindenkinek más az a vasajtó, amit az arcába kell csapni, hogy végül belássa a saját hibáit. Igazi nagy, nemes véggel ért véget nála a szenvedés és az önmarcangolás folyamata

 – nyilatkozta Sárosdi Lilla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top