Sztárok

Balesetezett Gáspár Laci

Az énekes hazafele tartott egy koncertről, mikor belehajtottak autójába. Gáspár Laci a körülményekhez képest jól van.

Egy hétfő esti buliból tartott hazafelé az X-Faktor mentora, mikor megtörtént a baj. Gáspár Laci nem maga vezette saját autóját, sofőrszolgálatot vett igénybe a hazaútra. A Deák téri koncerthelyszíntől mindössze pár méterre meg is történt a csattanás.

„Az Andrássy út elején valaki belénk jött, nagyon megijedt mindenki, de úgy tudom, szerencsére senkinek nem esett baja. Nem akarok valótlanságot állítani, nem tudom pontosan, hogy történt a baleset, de rendőri intézkedés történt. Ezek után kétszer is meggondolom, hogy kinek engedem vezetni az autómat, többet valószínűleg nem hívok sofőrszolgálatot. Hálát adok Istennek, hogy mindenki sértetlenül szállt ki az autóból, de a kocsiban azért keletkezett kár” – mondta az énekes a Blikknek.

Gáspár Laci közismerten rajong a luxusautókért, több drága kocsit is tart. Arról nincs információ, melyikkel szenvedett balesetet, de a kocsi javítása valószínűleg nem lesz olcsó mulatság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top