Sztárok

Berki Krisztián: ,,Jobb emberként tértem haza Ázsiából”

Berki Krisztián azt mondja, mély és lüktető barátság alakult ki közte és Ambrus Attila között az Ázsia Expressz alatt. Olyannyira, hogy a mai napig együtt dolgoznak.

Amikor kihirdették az Ázsia Expressz szereplőit, sokan találgattak, hogy vajon Berki Krisztián és Ambrus Attila hogyan boldogulnak majd kettesben az emberpróbáló úton. Nos, a kapcsolatuk utóéletét látva biztosak lehetünk benne, hogy ma jól kijönnek egymással, de hogy hogyan jutnak el idáig, az kérdéses. „Baráti a kapcsolatunk, nagyon mély és lüktető barátság alakult ki. Azóta is dolgozunk együtt, kifejezetten örülök neki, hogy megismertük egymást” – kezdte Berki Krisztián a NLCafe.hu-nak, és azt is elárulta, hogy a konfliktusokat nem csak az okozta, hogy nem ismerték egymást a műsor előtt. „Nincs könnyű vagy nehéz szituáció ebben a helyzetben. Alapvetően mindketten céltudatos és sikerorientált emberek vagyunk, mindig csak a célt láttuk magunk előtt, az motivált minket. Nagyképűség nélkül, de nem volt nehézségünk az Ambrus Attilával. Abból volt konfliktus általában, hogy mindketten nagyon önállóak vagyunk, szeretünk mindent magunk megoldani. Itt viszont rá kellett jönnünk, hogy össze kell dolgoznunk– az az út volt hosszú, amíg erre rájöttünk, és az tartogat izgalmakat a nézőknek is” – mondta a műsorvezető.

Berki Krisztián arról is mesélt, hogy Ázsiából hazaérve más ember lett. „Tudtam, hogy ez a túra változást hoz, és azt kell mondanom, megváltoztatta az életemet, aminek én kifejezetten örülök. Kiegyensúlyozott lettem, stabil vagyok, csak a fontos dolgokra tudok fókuszálni és még jobban megérkeztem a saját kis világomba” – mondta a műsorvezető, aki az Ázsiában töltött időt egy belső utazásként írja le. 

„Azért mentünk Ázsiába, hogy versenyezzünk. Végül mégsem másokkal, hanem magunkkal és a körülményekkel versenyeztünk. Eddig egyedül küzdöttem, magányos harcosként, most viszont mellém raktak egy volt bankrablót, akit nem ismertem. Rá kellett jönnöm arra, hogy teljesen mindegy, ki a párod, ahhoz, hogy túlélj, csapattá kell kovácsolódni. Számomra ez egy belső utazás is volt, hiszen minden olyat elvettek tőlem, ami itthon megvan: pénz, siker, egzisztenciális háttér, önbizalom… Elvesztettem azokat, amire támaszkodok, így befele kellett néznem, és kihoznom magamból egy teljesen másik oldalamat. Hogy ez mennyire sikerült, az az adásokból hamarosan kiderül.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top