Sztárok

Gregor Bernadett színházi szexbotránya – 20 évig hallgatott

A Színművészeti Egyetemen végzett, de a rossz emlékei miatt még az osztálytalálkozókra sem ment el Gregor Bernadett, aki húsz évig hallgatott szexuális megaláztatásairól.

Most először a Story magazinnak szólalt meg, de Gregor Bernadett biztosra veszi: nem ő az utolsó, aki a színházi szexuális zaklatásokról mesél, és Marton László után még másokról is lehullhat a lepel. Szakmai körökben ugyanis nyílt titok, hogy sok színházban a Marton-ügyben emlegetett történeteknél még durvább dolgok is folynak.

A szakmában már régen szóbeszéd, hol mi folyik. Az a baj, hogy félnek, de meglehet, nem ez az első és utolsó eset. Kollégákkal beszéltünk, hogy nem vagyunk egyformák, nem lehet hibáztatni egyetlen áldozatot sem, mert amikor valaki tiszteletlenül közeledett felém, és sem voltam képes senkit tökön rúgni, elküldeni az anyjába.

Pedig Gregor Bernadettnek már a Színművészeti Egyetem kezdete óta számtalanszor lett volna jó oka arra, hogy ezt megtegye.

Gregor Bernadett a Marton-ügy után mesélt a pokoli emlékekről

A felvételitől kezdve egészen az utolsó vizsgáig a legkülönbözőbb módon alázták meg a nőiességében is. Az egyetem első év végi vizsgáján például anyaszült meztelenül kellett eljátszania a Rómeó és Júlia búcsújelenetét. 

Életemben soha nem szégyelltem úgy magam.

A Storynak sok példát felsorolt, testi és lelki megaláztatásokról is szó esett, amelyekben neki vagy a kollégáinak volt része. Hogyan viselte el, ki védte meg, erről a magazinnak mesélt. 

Gregor Bernadett a színházi szexbotrányokról húsz évig hallgatott

Gregor Bernadett a színházi szexbotrány kapcsán mesélt

A Storyban rengeteg exkluzív részlet. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top