Sztárok

A nap legijesztőbb vagy legjobb híre: összeáll a Spice Girls

Állítólag végre Victoria Beckham is megtört, és igent mondott: így 2018-ban nemcsak egy új albumra állnak össze, hanem egy külöleges tévéműsorra is.

A 24.hu szúrta ki a The Sun bulvárlap cikkét, amiben bejelentik a nagy örömhírt: újra összeáll a Spice Girls. Legalábbis a lapnak nyilatkozó informátor azt mondta, hogy  Sporty Spice vagyis Melanie C kereste meg a többieket, és nyár óta tartanak a titkos egyeztetések. Eddig már sokszor felreppent a hír, hogy újra összeáll a ’90-es évek álomlánycsapata, de állítólag Posh Spice, azaz Victoria Beckham nem akart kötélnek állni korábban. Alig várjuk, hogy kiderüljön, most miért mondott igent. És azt is alig várjuk, hogy meglássuk, milyen ruhában adnak majd koncertet – kicsit szeretnénk, ha újra be mernék vállalni a ’90-es évek stílusát.

A titkos tervek szerint 2018-ban jelenik meg az új Spice Girls album, de nem állnak meg itt, egy különleges tévéműsort is ígér a bennfentes, de sajnos erről nem lehet többet tudni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top