Sztárok

Tvrtkónál jelentkezett Kerényi Miklós Gábor állítólagos áldozata

Levelet írt Vujity Tvrtkónak Kerényi Miklós Gábor áldozata, aki még csak 13 éves volt, amikor a rendező egy vállfával elfenekelte. Állítja, semmilyen pedagógiai szándékot nem érzett, csak rettegést, amikor pucéran fel kellett feküdnie az asztalra.

Megkereste Vujity Tvrtkót Kerényi Miklós Gábor áldozata, aki 13 éves volt, amikor a rendező a meztelen fenekét elverte egy vállfával. A már felnőtt férfi bővebben kifejtette véleményét, miután Kerényi az egész történetet letagadta az ATV műsorában, holott korábban mindent beismert.

Jelezni szeretném, hogy sem akkor, sem most semmiféle oktató szándékot nem véltem, nem vélek felfedezni abban, hogy egy gyerekkel elhiteti, szörnyű bűnt követett el és ezért büntetést érdemel, majd levetkőzteti és ráparancsol, hogy hasaljon az íróasztalára. Akkor én csak szégyent, félelmet és amikor teljes erőből megütött a vállfával, szörnyű fájdalmat éreztem. Közös megegyezésről szó sem volt, hiszen én elmondtam, hogy nem érzem magam hibásnak, bűnösnek meg főleg nem

 – írja a sajtónyilvánosságot nem vállaló akkori áldozat.

Levele végén megjegyzi, hogy eltekint attól, hogy Kerényi Miklós Gábor térden kérjen bocsánatot tőle és a többi áldozattól, de szemtől szembe találkozhatnak és beszélhetnek is, a bíróságon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top