Sztárok

Csűrös Karola: egy gyerek halálát soha nem lehet kiheverni

Csűrös Karolát nem kerülte el a szerencsétlenség idén: három balesete is volt, ezért a színházi szerepeit is le kellett mondania. Beszélt még Horváth Ádámmal való kapcsolatáról, és arról, hogy miért nem szült gyereket.

Csűrös Karola alig várja, hogy véget érjen 2017, és kezdetét vegye az új év. Idén három balesete is volt, viszont öröm az ürömben, hogy a férjéről, Horváth Ádámról kiderült, milyen nagyszerű ápoló. „Amikor bementem a kórházba, azt kiabálták: itt van a Szomszédokból Etus! Mindenhová előreengedtek és a nagy fájdalmak közepette még jól is esett, hogy emlékeznek rám” – kezdte a BEST magazinnak a színésznő, aki a férjéről is beszélt egy keveset. 

„Rengeteget alszunk. Hatvan éven keresztül hatkor keltünk, rohantunk forgatni, próbálni, este játszani, éjjel kerültünk mindig ágyba, így most van mit bepótolnunk. Nehéz megszokni a semmittevést, de bevallom, azt nagyon élvezem, hogy Ádám reggelente ágyba hozza a reggelit – mondta Karola, aki azt is elárulta, miért nem szült soha gyereket férjének. – Biztos sokan mondják rám, hogy önző vagyok, de én a hivatásomat, a munkámat mindennél jobban szerettem. Azt pedig tisztességtelennek tartottam, hogy azért szüljek gyereket, hogy a bébiszitter nevelje fel” – emlékezett vissza a színésznő, aki egy szomorú dolgot is megosztott a lappal. „Sajnos Ádám fia 10 évvel ezelőtt meghalt. Ez a tragédia rányomta a bélyegét az egész család életére. Egy gyerek halálát soha nem lehet kiheverni, már előre félek a karácsonytól, az ilyenkor mindig nehéz. Ilyenkor ott vagyunk a menyeméknél, Mártinál, és végigsírjuk az egész szentestét.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top