Köllő Babett lenyűgözte a férjét

nlc | 2017. November 21.
A Feleségek luxuskivitelben epizódjaiban magabiztos nőnek tűnt Köllő Babett, de saját bevallása szerint ez csak a látszat. A színpadon például most is ugyanúgy izgul, pedig a Cinderella miatt még a férje is csak dicsérte.

A Feleségek luxuskivitelben első adásában elhangzott, hogy Köllő Babett szeretné, ha egy ország megismerné a nevét, mert színészként szerinte azok kapnak több lehetőséget a színházakban, filmekben, akiket a nézők már ismernek. Hát, most jó úton halad, mert a VIASAT3 sorozata óta népszerű lett, olyannyira, hogy például az RTL Klub kölcsönkérte a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorába

Hamupipőke másképpen

Az ismert Hamupipőke-történet ezúttal az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel. Történetükben a saját otthonában cselédként tartott lánynak a könyveiből varázslattal életre kelő legkülönfélébb mesefigurák az egyetlen vigaszai. Ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a méltó életet és boldogságát.

„Élvezem a műsorokat, különben nem vállalnám, de a színház most is a legnagyobb szerelmem” – mesélte Köllő Babett, aki nemrég debütált a Cinderella című musicalben, és talán arra a legbüszkébb, hogy a férje csak dicsérte. 

„András véleményére nagyon adok, és izgultam, hogy mit szól majd. Az előadás első szünetében, ahogy lement a függöny, már hívtam is, hogy milyen voltam. Nagyon izgultam, mit mond, ő pedig nyugtatott, hogy nagyon rendben van a hang is és a prózai részek is.”

A színésznő remélte, hogy a Feleségek luxuskivitelben után magabiztosabb lesz, de ahogy mondja, még most is folyton kétkedik magában. Pedig rengeteg pozitív visszajelzést kapott az elmúlt időszakban. Amit a férje dicsérete mellett nagyra értékel, az a lánya, Milla ölelése, miután a Cinderella végén odament hozzá.

„A Cinderellában a boszorkányt és a Tündérkeresztanyát is én alakítottam most, Milla pedig minden dalt kívülről tud, mert ott volt velem, amikor otthon gyakoroltam. Láttam, ahogyan a színpad mellett ott énekelt velem az előadás alatt. Amúgy ő jobban szeret boszorkánynak, mint Tündérkeresztanyának, és az előadást tátott szájjal nézte. Csak egyszer félt, a halott lelkek táncánál, akkor elbújt.”

Köllő Babett Fésűs Nellyvel és Koós Rékával osztozik a szerepen, és mindannyian kicsit másképpen hozzák a figurát: Nelly viccesebben, Réka rockosabban, Babett pedig lágyabban. Az EDDA zenésze, Gömöry Zsolt szerezte a zenét, Pozsgai Zsolt pedig író és társrendező. Az első előadása után telefonnal készült néhány kép a színésznőről, ezt megnézheted a galériánkban. 

Köllő Babett a Cinderellában boszorkányként és Tündérkeresztanyaként:

köllő babett mikó istván muri enikő

Muri Enikő és Köllő Babett, Patonai Zsolttal és Torma Zsolttal, az ExperiDance táncművészeivel

köllő babett cinderella poszgai zsolt muri enikő

Muri Enikő, Pozsgai Zsolt és Köllő Babett

köllő babett cinderella muri enikő

Muri Enikő (ő alakítja Hamupipőkét) és Köllő Babett (itt a Tündérkeresztanya jelmezében)

köllő babett cindarella

Köllő Babett a Cinderella boszorkánya

köllő babett cindarella 2

Felismered Köllő Babettet boszorkányként?

 

 

 

Exit mobile version