nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett lány ebben segíti édesanyját

Nem gondolnád, ki segít Köllő Babett social media tartalmainak gyártásában

Anya és lánya között kiváló a kapcsolat olyannyira, hogy Köllő Babett teljes mértékben lányára bízza videós tartalmai elkészítését.

Nyílt, őszinte kommunikációval és a következetességgel alapozta meg lányával való kiváló kapcsolatát Köllő Babett, aki nem tartja magát szigorú szülőnek. Mint mondja, Millát mindig is arra nevelte, hogy akármilyen lesz az élete, sose adja fel a függetlenségét és a munkáját, szeretné, ha erős nő lenne lányából. 

Köllő Babett

Fotó: Trenka Attila

Tágak a határok, sok mindent megengedek a lányomnak, de igyekszem következetes lenni. Ugyanakkor tudja, hogy ha valamire nemet mondok, akkor az nincs tovább. Abból nem táncolok vissza – mondta a műsorvezető, aki lányával igyekszik a lehető legtöbb minőségi időt tölteni. – Amikor hazajön a suliból, tényleg az érdekel, hogy milyen volt a napja, hogy van, mi történt. Nem az, hogy mi volt az ebéd. Reggel általában én viszem suliba, így ilyenkor, de főleg este van egy nagy beszélgetésünk, közös időnk. Ilyenkor csak rá vagyok kíváncsi, hagyom, hogy elmondja, amit csak szeretne.

Babett elárulta, a közösségi médiától sem tiltja gyermekét. „Szerintem meg lehet találni az arany középutat. Nem kell egyfolytában ezen lógni, szülőként pedig le is lehet ezt korlátozni nekik. A teljes tiltásban nem hiszek, az óriási hátrányt jelent a gyereknek az iskolában. Ők ezen keresztül nemcsak szórakoznak, de tanulnak is” – árulta el Köllő Babett, akinek social media videóit lánya készíti.

Az összes tartalmamat ő forgatja és vágja. Egyszer elvittem egy rendezvényre is, amiről posztoltam az általa készített videókat. Később felhívtak, hogy ki gyártotta őket, mert nagyon jók. A lányom ismeri az összes vágóprogramot és a barátaival kisfilmeket készítenek. Elképesztően ügyesek” – tette hozzá a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top