nlc.hu
Sztárok

Ilyen szülő Köllő Babett

Köllő Babett elárulta, mennyire szigorú szülő

Milla évről évre jobban hasonlít rá.

Köllő Babett igyekszik erős nőt faragni a lányából. Mint mondja, Millát mindig is arra nevelte, hogy akármilyen lesz az élete, sose adja fel a függetlenségét és a munkáját. Milla a koránál fogva egyre stílusosabban öltözködik, ennek pedig nyomós oka van, melyről az édesanya a hot! magazinnak vallott. 

„Alapvetően ott vesszük észre a kamaszkor jeleit, hogy egyre többet foglalkozik magával. Néhány éve még nem érdekelték a különböző krémek vagy az öltözködés. Milla alapvetően teljesen más stílusú, mint én, de kezdi átvenni az én öltözködési szokásaimat. A hétköznapokban farmeres, edzőcipős csaj vagyok, ezt a lányomon is többször látom. Régen, a mi időnkben nem voltak online vásárlási felületek, de a mai gyerekeknek a lehetőségek tárháza áll a rendelkezésükre. Milla bátran vásárol az interneten a zsebpénzéből, és meglehetősen jó darabokhoz nyúl! Már most remek érzéke van ahhoz, hogy melyik ruha mihez passzol igazán és mely alkalmakra a legjobb. Van néhány elegánsabb ruhadarabja, de azokat ritka alkalmakkor viseli, például egy szilveszteri vacsorán” – magyarázta a színésznő, majd arról beszélt, mennyire szigorú szülő. 

Köllő Babett

Köllő Babett (Fotó: TV2)

„Régebben András volt a szigorúbb, Milla mégis engem vesz komolyabban, így én vagyok nála az első számú. Számtalanszor előfordult, hogy az én szavamra hallgatott. Ezt annak tudom be, hogy mindig is anyás volt, pedig általában a csajok javarészt határozottan inkább apásak, de nálam kicsit tágabbak a határok, ez pedig neki is kényelmes” – tette hozzá az édesanya.

Ez is érdekelhet Köllő Babett Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top